Kusma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kaderkarabay tarafından oluşturulan Kusma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,161 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kusma
Konbuyu başlatan Kaderkarabay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tuuu

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
6 aylık hamileyim ama sürekli kusuyorum sabahları tek olmuyo bu bazen gün boyu da oluyo normalmi bu
33 haftalığım ilk beş ay ilaç içtiğim halde aşırı kustum simdi gene ara ara oluyor kusmalarım bünyeyle alakalı 9 ay kusan da var hiç kusmayan da 🤷‍♀️

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ama bugün ben komşumla beraberdim ona halla kustugumu soyledim bana acilman oluyo dedi buda erken doğuma neden oluyor dedi doğrumu sence
Ne alaka açılma kuzum ya bn 9 ay kustum 1 santim acilmm bile yoktu sezeryan oldum bunyeden bünyeye değişiyor bazıları hiç kusmuyir bazıları Bizim gbi 9 ay çekiyor hatta ben ağır kusmamk için ağır ilaç bile kullandım 2 ay oldu bir sıkıntı yok kızımda tedirgin olma kuzum

Kaderkarabay

Kayıtlı Üye
rank
Ne alaka açılma kuzum ya bn 9 ay kustum 1 santim acilmm bile yoktu sezeryan oldum bunyeden bünyeye değişiyor bazıları hiç kusmuyir bazıları Bizim gbi 9 ay çekiyor hatta ben ağır kusmamk için ağır ilaç bile kullandım 2 ay oldu bir sıkıntı yok kızımda tedirgin olma kuzum
Herkes bişey diyo valla bende diyorum olabilir falan onlar abartikca abartıyor çok sağol canım ♥️😊

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Herkes bişey diyo valla bende diyorum olabilir falan onlar abartikca abartıyor çok sağol canım ♥️😊
Yok cnm ya milletin ağzı çuval değil ki büzesin 😀onlar hele bir doğur neler dicekler bnm kız sarılık oldu daha 3 günlük zaten küçük doğdu sarılık oldu diye yoğurt yedirceklerdi dinleseydim 😀hele bir doğur daha neler dicekler

Kaderkarabay

Kayıtlı Üye
rank
Yok cnm ya milletin ağzı çuval değil ki büzesin 😀onlar hele bir doğur neler dicekler bnm kız sarılık oldu daha 3 günlük zaten küçük doğdu sarılık oldu diye yoğurt yedirceklerdi dinleseydim 😀hele bir doğur daha neler dicekler
Valla doğru diyorsun takmim diyorum yine takıyorum dogurdugum zamanda konusucaklar her zaman konusucaklar yine de sağol😊♥️

Tüm sayfalar yüklendi.