Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8 haftaligim ama yemek zaten zar zor yiyorum ondada midem karnım şişiyor sanki çok rahatsızlık veriyor birde tuvalete çıkamıyorum ikinmakta istemiyorum bir çaresi var mı şuan acile gitsek yardımcı olurlar mı yardımcı olursanız sevinirim
8 haftaligim ama yemek zaten zar zor yiyorum ondada midem karnım şişiyor sanki çok rahatsızlık veriyor birde tuvalete çıkamıyorum ikinmakta istemiyorum bir çaresi var mı şuan acile gitsek yardımcı olurlar mı yardımcı olursanız sevinirim
Geçmiş olsun canım gaz yapan yiyecekler yememeye özen göster gece yatmadan önce yoğurt, salatalık tüket. Akşam da 1 bardak suya 5-6 tane gün kurusu koy sabah aç karnına suyuyla birlikte tüket
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr