Kızlar 4 haftalik hamileyim bugün hafif bir lekelenmem olmuş normal mi doktora gitmeli miyim
J jule Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 9 23 Kasım 2022 #1 Kızlar 4 haftalik hamileyim bugün hafif bir lekelenmem olmuş normal mi doktora gitmeli miyim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 23 Kasım 2022 #2 jule' Alıntı: Kızlar 4 haftalik hamileyim bugün hafif bir lekelenmem olmuş normal mi doktora gitmeli miyim Genişletmek için tıkla ... Gebelikte lekenme yada kanama normal değil csnim neden olduğu önemli yerleşme de olabilir düşük tehtidide hastaneye gitsen daha uygun olur senin için
jule' Alıntı: Kızlar 4 haftalik hamileyim bugün hafif bir lekelenmem olmuş normal mi doktora gitmeli miyim Genişletmek için tıkla ... Gebelikte lekenme yada kanama normal değil csnim neden olduğu önemli yerleşme de olabilir düşük tehtidide hastaneye gitsen daha uygun olur senin için
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 23 Kasım 2022 #3 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Gebelikte lekenme yada kanama normal değil csnim neden olduğu önemli yerleşme de olabilir düşük tehtidide hastaneye gitsen daha uygun olur senin için Genişletmek için tıkla ... Ayşe kuşum haklı çok katılıyorum
Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Gebelikte lekenme yada kanama normal değil csnim neden olduğu önemli yerleşme de olabilir düşük tehtidide hastaneye gitsen daha uygun olur senin için Genişletmek için tıkla ... Ayşe kuşum haklı çok katılıyorum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 23 Kasım 2022 #4 Hülya❤️' Alıntı: Ayşe kuşum haklı çok katılıyorum Genişletmek için tıkla ...