Lütfen cevap

• Konbuyu başlatan ...ebrr
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ...ebrr tarafından oluşturulan Lütfen cevap başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 434 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lütfen cevap
Konbuyu başlatan ...ebrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asdhvfhb
E

...ebrr

Guest
Merhaba arkadaşlar ben bugün 5+2 günlük hamile olduğumu öğrendim ama kaç gündür aşırı mide bulantısı kusma var şuan hala lavoba başında oturuyorum hiç bişey yiyip içemiyorum ne yapmam lazım bilgisi olan var mı

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Merhaba arkadaşlar ben bugün 5+2 günlük hamile olduğumu öğrendim ama kaç gündür aşırı mide bulantısı kusma var şuan hala lavoba başında oturuyorum hiç bişey yiyip içemiyorum ne yapmam lazım bilgisi olan var mı
Canim bulanti ilaci verir rahatlatir insaallah benimde devam ediyor hala 13 haftalik olduk bulanti ilaci kullaniyrm

Asdhvfhb

Kayıtlı Üye
rank
Canim bulanti ilaci verir rahatlatir insaallah benimde devam ediyor hala 13 haftalik olduk bulanti ilaci kullaniyrm
Canim benimde bulantılarım çok özellikle sabah bulantı larim ben 8+6 günlük hamileyim ama biraz da psikolojik bulantın olucak diye kafanın içinde yer ediniyosun o bulantın daha da tetikliyor midenin bulanicagini hiç düşünme bulanmiyacakmis gibi ye iç birazcık goruceksin faydasını bence çok kişiden duydum çünkü böyle keza bence benimde ilk dönemim öyleydi doktorlar 4. 6 haftaya kadar çok bulantimiz olmuycagini soyluyolar cunku

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar