Mama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza🥰 tarafından oluşturulan Mama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,349 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mama
Konbuyu başlatan Beyza🥰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza🥰

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim 1 aylık 200 CC mama iciyor fazla mı acaba doymuyor fazla veriyorum diye korkuyorum bilgisi olan annişler benimle de paylaşısn rica ediyorum 😊👼🏻

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bebeğim 1 aylık 200 CC mama iciyor fazla mı acaba doymuyor fazla veriyorum diye korkuyorum bilgisi olan annişler benimle de paylaşısn rica ediyorum 😊👼🏻
Canım bebeğine fazla kusuyordur zaten. 1 aylık bebeğe hiç anne sütü almıyorsa günde 7-8 defa 90 ml mama verebilirsin. Fazlasını çıkarır gaz problemi olur

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Kiz 1 aylık bebeğin midesi ne ki 200 ml çok değil mi bnm kız 5 aylık 180 ml iciyor sadce mamayla besleniyor 🥰
Benim bebeğim sadece mama içiyor az veriyorum doymuyor doktora sordum içiyorsa ver dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım bebeğine fazla kusuyordur zaten. 1 aylık bebeğe hiç anne sütü almıyorsa günde 7-8 defa 90 ml mama verebilirsin. Fazlasını çıkarır gaz problemi olur
Kusmuyo canım onu da denendim ama hep fazlasını istiyor

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Benim bebeğim sadece mama içiyor az veriyorum doymuyor doktora sordum içiyorsa ver dedi

Bnm bebeğimde sadce mama besleniyor ama 1 aylikken 90 ml günde 7 8 defa iciyordu şuan 5 aylık 180 ml bebek doydugunu henüz bilmez verdikçe içer derler çok fazla geldi mide büyütmüş doktor vere bilirsen demsse o daha iyi bilir tabi 🥰

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Bizde iki aylık olucaz ins bn emziriyorum prematüre dogdugu için özel mamalari varmış bebeklerin ondan veriyorum her emzirmekten sonra bazen 25 cc veriyorum bazende 50 cc veriyorum fazlayi çıkarıyor ztn

Biz 3.5 aylık olduk 100 ml iciyoruz daha fazla kesinlikle içmiyor ağzından atıyor. 1 aylık bebeğe göre içtiği miktar yarı yarıya olmalı aslında. Kaç saatte bir besliyorsun.

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Bnm bebeğimde sadce mama besleniyor ama 1 aylikken 90 ml günde 7 8 defa iciyordu şuan 5 aylık 180 ml bebek doydugunu henüz bilmez verdikçe içer derler çok fazla geldi mide büyütmüş doktor vere bilirsen demsse o daha iyi bilir tabi 🥰
Perşembe günü sağlık ocağına gidecem tekrar sorcam canım bana da fazla iciyoms geliyo az versem doymuyor 😔

Kac kilo bebis peki

Günlük alması gereken mama miktarı kiloya göre belirleniyor çünkü
4 buçuk kilo canım

Tüm sayfalar yüklendi.