Meme reddi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde ozgul tarafından oluşturulan Meme reddi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 847 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Meme reddi
Konbuyu başlatan ozgul
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ozlem003

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Sürekli tek göğüs emiyorsa aynı pozisyonda bebeğini biraz arkaya alıp kendinde hafif yan dönerek aynı şekilde diğer göğüsü emziriyormuş gibi emzirebilirsin. Şahsen ben öyle yapıyordum

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Bebeğim bir gogsumu emiyor digerini alamıyor çok ağlıyor daha önce emiyordu şimdi iki gündür almak istemiyo başına böyle birşey gelen var mi
Kuzum mutlaka vermeye çalış göğsün şişer acır hemde ya pozisyon değiştir farklı farklı dene olmazsa uyku halindeyken ver ilk emmezse ağzını aç süt sık arandı mi hemen ver emmezse göğüsün de süt birikir ağrı yapar

ozgul

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum mutlaka vermeye çalış göğsün şişer acır hemde ya pozisyon değiştir farklı farklı dene olmazsa uyku halindeyken ver ilk emmezse ağzını aç süt sık arandı mi hemen ver emmezse göğüsün de süt birikir ağrı yapar
Sagiyorum uykuda açmıyor ki ağzını pozisyonda değiştiriyorum yine emmiyo

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Sagiyorum uykuda açmıyor ki ağzını pozisyonda değiştiriyorum yine emmiyo
O kıyamam ya acır göğsün sağıp kaşıkla mi versen bilemedim ucuna azcik bir şey sürsen bir de öyle dene ya da ters pozisyon yap nette de var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O kıyamam ya acır göğsün sağıp kaşıkla mi versen bilemedim ucuna azcik bir şey sürsen bir de öyle dene ya da ters pozisyon yap nette de var
Belki öbür göğsün snar annenler günün kutlu olsun canım 💕

Tüm sayfalar yüklendi.