Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varMerhaba kızlar hamilelikte böbrek genişlemesi yaşayan var mı aranızda bide aşırı sancı olanlar varsa ne kullandınız nasıl geçti yada geçti mi lütfen c
Merhaba kızlar hamilelikte böbrek genişlemesi yaşayan var mı aranızda bide aşırı sancı olanlar varsa ne kullandınız nasıl geçti yada geçti mi lütfen cevap
Merhaba kızlar hamilelikte böbrek genişlemesi yaşayan var mı aranızda bide aşırı sancı olanlar varsa ne kullandınız nasıl geçti yada geçti mi lütfen cevap
Ürolojiye gittim röntgeni çekemeyiz dedi film yaptırmayız dedi detaylı ultrason yaptı sol böbrek te bişey yok sag tarafı 2hafta kontrol altında tutacaz dedi bakalım ne çıkacak sadece agrı kesici içebilirsin dedi başka bişey demedi
Ürolojiye gittim röntgeni çekemeyiz dedi film yaptırmayız dedi detaylı ultrason yaptı sol böbrek te bişey yok sag tarafı 2hafta kontrol altında tutacaz dedi bakalım ne çıkacak sadece agrı kesici içebilirsin dedi başka bişey demedi
Benim ilk gebeliğim de doktorum demişti bobrekde biraz genişleme var ama hamilelikler de olabilir dedi urolojiue falan yonlendirmedi bı sıkıntı olmadı şükür doğumdan sonra düzeldi
Bendede böbrekte sıkıntı vardı sürekli protein kaçağı oluyordu ağrı kesici ve bol su içerek rahatlıyordum
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Bneim olmuştu oğlumda ama 8 ayda olmuştu hiç bişey yapmadı doktor doguma kadar bekliycez dedi doğumdan sonra geçer dedi hiçbir sorun olmadı dediği gibide geçti canım