10 haftayi gectm mide bulanti devam ediyo cok kötüyüm
E Ebrubatu Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 220 3 Ağustos 2022 #1 10 haftayi gectm mide bulanti devam ediyo cok kötüyüm
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 3 Ağustos 2022 #2 Ebrubatu' Alıntı: 10 haftayi gectm mide bulanti devam ediyo cok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Kuzum ireleyen hafdalarda azalmaya başlar 14. 15hafda falan
Ebrubatu' Alıntı: 10 haftayi gectm mide bulanti devam ediyo cok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Kuzum ireleyen hafdalarda azalmaya başlar 14. 15hafda falan
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 3 Ağustos 2022 #3 Ebrubatu' Alıntı: 10 haftayi gectm mide bulanti devam ediyo cok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... 12 13 gibi biter kuzum inşallah
Ebrubatu' Alıntı: 10 haftayi gectm mide bulanti devam ediyo cok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... 12 13 gibi biter kuzum inşallah
E Ebrubatu Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 220 3 Ağustos 2022 #4 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: 12 13 gibi biter kuzum inşallah Genişletmek için tıkla ... İnanın yok diye yakınıyodum 8 haftadan snra bastırdı
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: 12 13 gibi biter kuzum inşallah Genişletmek için tıkla ... İnanın yok diye yakınıyodum 8 haftadan snra bastırdı
A AdemOya Kayıtlı Üye Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 60 Konum izmir 3 Ağustos 2022 #5 Ebrubatu' Alıntı: 10 haftayi gectm mide bulanti devam ediyo cok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Ben 35 haftalık oldum hala midem bulanıyor artık doğuma kadar boyle gider Rabbim yardimcimiz olsun canim zor
Ebrubatu' Alıntı: 10 haftayi gectm mide bulanti devam ediyo cok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Ben 35 haftalık oldum hala midem bulanıyor artık doğuma kadar boyle gider Rabbim yardimcimiz olsun canim zor
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 3 Ağustos 2022 #6 Ebrubatu' Alıntı: İnanın yok diye yakınıyodum 8 haftadan snra bastırdı Genişletmek için tıkla ... Eee hep öyle oluyor zaten kuzum keşke hiç olmasaymış
Ebrubatu' Alıntı: İnanın yok diye yakınıyodum 8 haftadan snra bastırdı Genişletmek için tıkla ... Eee hep öyle oluyor zaten kuzum keşke hiç olmasaymış
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 3 Ağustos 2022 #7 Ebrubatu' Alıntı: 10 haftayi gectm mide bulanti devam ediyo cok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... 3 -4 haftaya geçecek canım sabır hormonlardan dolayı bulantı oluyor vücudun bebeğine alışmaya başlıyor
Ebrubatu' Alıntı: 10 haftayi gectm mide bulanti devam ediyo cok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... 3 -4 haftaya geçecek canım sabır hormonlardan dolayı bulantı oluyor vücudun bebeğine alışmaya başlıyor
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 3 Ağustos 2022 #8 Ebrubatu' Alıntı: 10 haftayi gectm mide bulanti devam ediyo cok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Kuzum bikachafta daha olucak maalesef hatta bazı gebelerde doğuma kadar devam edebiliyor
Ebrubatu' Alıntı: 10 haftayi gectm mide bulanti devam ediyo cok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Kuzum bikachafta daha olucak maalesef hatta bazı gebelerde doğuma kadar devam edebiliyor
🌹🌹Meleğin annesi zehra🌹🌹 Kayıtlı Üye Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 1,269 3 Ağustos 2022 #9 Ebrubatu' Alıntı: 10 haftayi gectm mide bulanti devam ediyo cok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Yağlı yememeye özen göster canım bi kaç hafta daha sürer
Ebrubatu' Alıntı: 10 haftayi gectm mide bulanti devam ediyo cok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Yağlı yememeye özen göster canım bi kaç hafta daha sürer
Aleyna Yavuz Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2,371 Konum İstanbul 3 Ağustos 2022 #10 Ebrubatu' Alıntı: 10 haftayi gectm mide bulanti devam ediyo cok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Kuzum valla ilk önce Allah yardımcın olsun herkeste aynı olmuyor her hamilelik farklı bir an önce geçer inşallah
Ebrubatu' Alıntı: 10 haftayi gectm mide bulanti devam ediyo cok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Kuzum valla ilk önce Allah yardımcın olsun herkeste aynı olmuyor her hamilelik farklı bir an önce geçer inşallah