Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Minicik bir samimiyet
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sarıcivciv41" data-source="post: 229475" data-attributes="member: 4412"><p>Bazı şeyler dert edilecek gibi değil. Benimde eşimin ailesi ne isteme ne nişan ne düğün ne evle alakalı hiç bir gram maddi manevi destek olmadılar küstüler bide zamanında kocam yurtlarda büyümş olmasna rağmen biz suçlu oldk 2sene snra barıştıkar aradılar kendileri hazıra kondular kısacası sonra bisürü borç altna girdik halada aynıyız bi gram destekleri olmaz benim kendi ailem olmasa bnde skntı yaşarım elbet saolsunlar destekçimz kendi ailem. Eşim devlet memuru olmasna rağmen tek maaş bzde zor yetişiyorz şmdi bebek olacak 4sene sonunda yani evleneli yine zorlanıcaz evet ama rabbim verecek rızkını elbet bi şeklde hayat sürüyo bzde aynı durumdayz ama üzülmeye değmez hayat takılacak kadar değil. Edende bulur elbet buda ayrı durum. İnsanları umursamam samimiyetleri bile yalancıyken hele. Ben senden dhaa çok skntı yaşamşmdr sdce bunlar değil ama hayata hep olumlı baktm dertler geçicidir bugun var yarn yok öyle düşn. Skntlarnz varsa yardım destek yerleri var başvurablrsnz asgari ücretle yaşayan çok insan var biyerlerden destek alıyolar çok takılmayn o kadar elbet hepmzm rızkı vardır ..... bu hayatta herşey güzel 4 4lük olacak diye kuralda yok ekskler hep oluyo bi şeklde... hayrlısıolsn hakknzda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sarıcivciv41, post: 229475, member: 4412"] Bazı şeyler dert edilecek gibi değil. Benimde eşimin ailesi ne isteme ne nişan ne düğün ne evle alakalı hiç bir gram maddi manevi destek olmadılar küstüler bide zamanında kocam yurtlarda büyümş olmasna rağmen biz suçlu oldk 2sene snra barıştıkar aradılar kendileri hazıra kondular kısacası sonra bisürü borç altna girdik halada aynıyız bi gram destekleri olmaz benim kendi ailem olmasa bnde skntı yaşarım elbet saolsunlar destekçimz kendi ailem. Eşim devlet memuru olmasna rağmen tek maaş bzde zor yetişiyorz şmdi bebek olacak 4sene sonunda yani evleneli yine zorlanıcaz evet ama rabbim verecek rızkını elbet bi şeklde hayat sürüyo bzde aynı durumdayz ama üzülmeye değmez hayat takılacak kadar değil. Edende bulur elbet buda ayrı durum. İnsanları umursamam samimiyetleri bile yalancıyken hele. Ben senden dhaa çok skntı yaşamşmdr sdce bunlar değil ama hayata hep olumlı baktm dertler geçicidir bugun var yarn yok öyle düşn. Skntlarnz varsa yardım destek yerleri var başvurablrsnz asgari ücretle yaşayan çok insan var biyerlerden destek alıyolar çok takılmayn o kadar elbet hepmzm rızkı vardır ..... bu hayatta herşey güzel 4 4lük olacak diye kuralda yok ekskler hep oluyo bi şeklde... hayrlısıolsn hakknzda. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Minicik bir samimiyet