Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Moralim çok bozuk 😞😞 tüm modum düştü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="3 çocuk annesi" data-source="post: 263070" data-attributes="member: 4743"><p>Canım kontrat varmı kadının elinde yada sizde eğer yoksa çıkartır. Varsa da zamanininiz bittiyse yine çıkartır zaten 12 aylık yapılır. Bağırmaya ne gerek var ki ayrıca ev sahibi size 1 ay önceden söylemiş olması gerekiyor 1 ay içinde de evi boşaltmış olmanız gerekiyor onun dışında kadının elinde kontrat yoksa çıkartır 6 ay falan başka meseleler için zaman vardır misal 6 ay olmuştur yada 3 ay çıkmanızı istiyordur adlieyey başvurup sonuclanana kadar beklersiniz. Ama yıl dolduysa çıkmak zorundasınız ne yazkki bide ev bulmak ayrı bir dert yok ya bende baktım geçen bir ton para dandik dandik evler şuan oturudgum evden çok memnunum kirası yuksk ama olsun her türlü rahattım istediğim gibi ev buldum oturali baya oldu ev sahibim Almanya'da kafam da rahat. Bağırmaya hakkı yok ayrıca öyle bir durumda polisi arayın sikeyet edin sonuç ne olursa olsun babasının kızına oğluna mi bağırıyor değişik karı kadınlar ile uğraşmak zor ya benim eski ev sahibi kadındi tam bir cahildi evden cikacam içerdeki paramı vermiyor birde benden üstüne para istiyor emlakçıları soktum araya. Öylelikle aldım paramı ya otururum yada paramı veririsin dedim 5 kuruş ödemeden de çıkarım dedim iskan yok bı halt yok elektirik yazıyorlar kafalarına göre haram zıkkım olsun aklıma geldikçe sinir oluyorum o adama da kadın beni delirti kendi kızı diyor anne parasını verecez kız üst üste para verdi bunu sana kaç defa izah etti diye Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce gönlünce bir ev bulup çıkarsın. Ama beddua etme derim Lanet okuma sana musallat olur dönerde Allah korusun sen Allah'a havale et. İnan değmezler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="3 çocuk annesi, post: 263070, member: 4743"] Canım kontrat varmı kadının elinde yada sizde eğer yoksa çıkartır. Varsa da zamanininiz bittiyse yine çıkartır zaten 12 aylık yapılır. Bağırmaya ne gerek var ki ayrıca ev sahibi size 1 ay önceden söylemiş olması gerekiyor 1 ay içinde de evi boşaltmış olmanız gerekiyor onun dışında kadının elinde kontrat yoksa çıkartır 6 ay falan başka meseleler için zaman vardır misal 6 ay olmuştur yada 3 ay çıkmanızı istiyordur adlieyey başvurup sonuclanana kadar beklersiniz. Ama yıl dolduysa çıkmak zorundasınız ne yazkki bide ev bulmak ayrı bir dert yok ya bende baktım geçen bir ton para dandik dandik evler şuan oturudgum evden çok memnunum kirası yuksk ama olsun her türlü rahattım istediğim gibi ev buldum oturali baya oldu ev sahibim Almanya'da kafam da rahat. Bağırmaya hakkı yok ayrıca öyle bir durumda polisi arayın sikeyet edin sonuç ne olursa olsun babasının kızına oğluna mi bağırıyor değişik karı kadınlar ile uğraşmak zor ya benim eski ev sahibi kadındi tam bir cahildi evden cikacam içerdeki paramı vermiyor birde benden üstüne para istiyor emlakçıları soktum araya. Öylelikle aldım paramı ya otururum yada paramı veririsin dedim 5 kuruş ödemeden de çıkarım dedim iskan yok bı halt yok elektirik yazıyorlar kafalarına göre haram zıkkım olsun aklıma geldikçe sinir oluyorum o adama da kadın beni delirti kendi kızı diyor anne parasını verecez kız üst üste para verdi bunu sana kaç defa izah etti diye Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce gönlünce bir ev bulup çıkarsın. Ama beddua etme derim Lanet okuma sana musallat olur dönerde Allah korusun sen Allah'a havale et. İnan değmezler [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Moralim çok bozuk 😞😞 tüm modum düştü