Hamileyken akıntısı olanlar varmi sarı akıntı hamileleigin 5.ayında falan
H Habibe Dilmen Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 24 28 Aralık 2022 #1 Hamileyken akıntısı olanlar varmi sarı akıntı hamileleigin 5.ayında falan
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 28 Aralık 2022 #2 Habibe Dilmen' Alıntı: Hamileyken akıntısı olanlar varmi sarı akıntı hamileleigin 5.ayında falan Genişletmek için tıkla ... Sarı akımtı enfeksiyon belirtisi canım doktora git tahlil yapıp ona göre ilaç verir enfeksiyon için
Habibe Dilmen' Alıntı: Hamileyken akıntısı olanlar varmi sarı akıntı hamileleigin 5.ayında falan Genişletmek için tıkla ... Sarı akımtı enfeksiyon belirtisi canım doktora git tahlil yapıp ona göre ilaç verir enfeksiyon için
H Habibe Dilmen Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 24 28 Aralık 2022 #3 Aslında doktora gittim amaa utandım söyleyemedim ..sıkıntı olmaz belki diye amaa yanma ağrı fln yok Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Aralık 2022 Habibe Dilmen' Alıntı: Aslında doktora gittim amaa utandım söyleyemedim ..sıkıntı olmaz belki diye amaa yanma ağrı fln yok Genişletmek için tıkla ...
Aslında doktora gittim amaa utandım söyleyemedim ..sıkıntı olmaz belki diye amaa yanma ağrı fln yok Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Aralık 2022 Habibe Dilmen' Alıntı: Aslında doktora gittim amaa utandım söyleyemedim ..sıkıntı olmaz belki diye amaa yanma ağrı fln yok Genişletmek için tıkla ...
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 28 Aralık 2022 #4 Habibe Dilmen' Alıntı: Hamileyken akıntısı olanlar varmi sarı akıntı hamileleigin 5.ayında falan Genişletmek için tıkla ... Enfeksiyon mantar olabilir kuzum doktora görün istersen
Habibe Dilmen' Alıntı: Hamileyken akıntısı olanlar varmi sarı akıntı hamileleigin 5.ayında falan Genişletmek için tıkla ... Enfeksiyon mantar olabilir kuzum doktora görün istersen
H Habibe Dilmen Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 24 28 Aralık 2022 #5 Gamze Hümeyra' Alıntı: Enfeksiyon mantar olabilir kuzum doktora görün istersen Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ederim bu gittigimde söyleyim doktora sağolsun
Gamze Hümeyra' Alıntı: Enfeksiyon mantar olabilir kuzum doktora görün istersen Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ederim bu gittigimde söyleyim doktora sağolsun
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 28 Aralık 2022 #6 Habibe Dilmen' Alıntı: Hamileyken akıntısı olanlar varmi sarı akıntı hamileleigin 5.ayında falan Genişletmek için tıkla ... Enfeksiyonun var demek ki canım doktorunla görüş ilaç yazar ihmal etme
Habibe Dilmen' Alıntı: Hamileyken akıntısı olanlar varmi sarı akıntı hamileleigin 5.ayında falan Genişletmek için tıkla ... Enfeksiyonun var demek ki canım doktorunla görüş ilaç yazar ihmal etme
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 28 Aralık 2022 #7 Habibe Dilmen' Alıntı: Teşekkürler ederim bu gittigimde söyleyim doktora sağolsun Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum
Habibe Dilmen' Alıntı: Teşekkürler ederim bu gittigimde söyleyim doktora sağolsun Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 28 Aralık 2022 #8 Habibe Dilmen' Alıntı: Hamileyken akıntısı olanlar varmi sarı akıntı hamileleigin 5.ayında falan Genişletmek için tıkla ... Enfeksiyon olabilir canım doktoruna bir görün istersen bunun icin sana toz sekilinde ilac uygun görürse verebilir gecmis olsun
Habibe Dilmen' Alıntı: Hamileyken akıntısı olanlar varmi sarı akıntı hamileleigin 5.ayında falan Genişletmek için tıkla ... Enfeksiyon olabilir canım doktoruna bir görün istersen bunun icin sana toz sekilinde ilac uygun görürse verebilir gecmis olsun
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 29 Aralık 2022 #9 Habibe Dilmen' Alıntı: Hamileyken akıntısı olanlar varmi sarı akıntı hamileleigin 5.ayında falan Genişletmek için tıkla ... enfeksiyon var canim bendede oluyordu gebeyken
Habibe Dilmen' Alıntı: Hamileyken akıntısı olanlar varmi sarı akıntı hamileleigin 5.ayında falan Genişletmek için tıkla ... enfeksiyon var canim bendede oluyordu gebeyken
H Habibe Dilmen Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 24 31 Aralık 2022 #10 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: enfeksiyon var canim bendede oluyordu gebeyken Genişletmek için tıkla ... Peki bebeğe bir zararı varmı dır.... Nasıl geçti sizinkisi
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: enfeksiyon var canim bendede oluyordu gebeyken Genişletmek için tıkla ... Peki bebeğe bir zararı varmı dır.... Nasıl geçti sizinkisi