Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Nankörlük diz boyu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Yiğit Efe'm" data-source="post: 405012" data-attributes="member: 6867"><p>Canım </p><p></p><p>Canım bende maalesef ve maalesef kaynanam ile birlikte yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum benim kaynanamın tek derdi ben ve bebeğim kafayi bizimle bozmuş çocuğun herşeyine laf ediyor herşeyine karışıyor yine senin ki işlere biseyler diyor. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ve halen kaynana ile oturuyoruz hepsi bizim saflığımızdan insan oğlu ciddi anlamda çok çok nankör kimse iyilikten anlamaz herkes kalp kırma heves kırma peşinde Rabbim yardımcın olsun ne diyim canım çok da takma onu ben başlarda çok takıyordum artık hiçbir şeyini takmıyorum onun sen sadece çocuğuna bak sen olmazsan o kendi kendine bakamaz sonuçta bebek. Kaynanan işlere laf edince çocuk durmuyor de mecbur bakmak zorundayım de ya da çocuğunu doyur altını değiştir ver kucağına gir islerini yap çocuk durmayınca mecbur o seni çağıracak gel bak diyecek sende bak anne görüyor musun bu çocuk böyle ben olmayınca durmuyor ağlıyor de. Rabbim yardımcın olsun inşaAllah ayrı eve çıkarsın ve inşaAllah bende dua bekliyorum kızlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yiğit Efe'm, post: 405012, member: 6867"] Canım Canım bende maalesef ve maalesef kaynanam ile birlikte yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum benim kaynanamın tek derdi ben ve bebeğim kafayi bizimle bozmuş çocuğun herşeyine laf ediyor herşeyine karışıyor yine senin ki işlere biseyler diyor. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ve halen kaynana ile oturuyoruz hepsi bizim saflığımızdan insan oğlu ciddi anlamda çok çok nankör kimse iyilikten anlamaz herkes kalp kırma heves kırma peşinde Rabbim yardımcın olsun ne diyim canım çok da takma onu ben başlarda çok takıyordum artık hiçbir şeyini takmıyorum onun sen sadece çocuğuna bak sen olmazsan o kendi kendine bakamaz sonuçta bebek. Kaynanan işlere laf edince çocuk durmuyor de mecbur bakmak zorundayım de ya da çocuğunu doyur altını değiştir ver kucağına gir islerini yap çocuk durmayınca mecbur o seni çağıracak gel bak diyecek sende bak anne görüyor musun bu çocuk böyle ben olmayınca durmuyor ağlıyor de. Rabbim yardımcın olsun inşaAllah ayrı eve çıkarsın ve inşaAllah bende dua bekliyorum kızlar [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Nankörlük diz boyu