Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Ne yapa bilirim lütfen bilen varsa yardım etsin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="leylam19" data-source="post: 529812" data-attributes="member: 6999"><p>Çok şükür canım hep iyi olun inşallah canı sağolsun annesi benim büyükte öyle 2 dakikası yok gözle kaş arasında evi bir birine katıyor arkalarından koşmaktan bi hal oluyorum geçen ay Azerbaycana gittik kaynım evleniyordu. Büyük kızımı kim gördüyse bana bakıp zavallı kız sen bununla nasıl başa çıkıyorsun yazık sana dedi. burda ruslarda öyle diyor çok yaramaz her şeye burnunu sokuyor çok meraklı. düyünde müzisyenler bıktı artık. davul çalıyor piyano çalyor fotorafçının makinesini almak istiyor. Ne görse ilgisini çekiyor vermeyince ağlıyor yerlere atıyor kendini bizde belki konuşa bilmediyi için böyledir diyoruz belki konuşursa sakinler diye artık böyle bi karar aldık yolsa etrafımda çok kişinin çocuğu 3, 4 yaşında konuşmuş</p><p>[automerge]1730888499[/automerge]</p><p></p><p>Dişin içinde geçmiş olsun bitanem dün benimde ağrıyordu. su tuz soda var ya hani toz halinde olandan ondan bide elma sirkesi hepsinden 1 kaşık at karıştır dişine koy ben onu yapıyorum gerçekten işe yarıyor yada parasetamol ağrı kesicinin yarısını dişime koyuyorum yarısını içiyorum oda iyi</p><p>[automerge]1730888547[/automerge]</p><p></p><p>Dişin içinde geçmiş olsun bitanem dün benimde ağrıyordu. su tuz soda var ya hani toz halinde olandan ondan bide elma sirkesi hepsinden 1 kaşık at karıştır dişine koy ben onu yapıyorum gerçekten işe yarıyor yada parasetamol ağrı kesicinin yarısını dişime koyuyorum yarısını içiyorum oda iyi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="leylam19, post: 529812, member: 6999"] Çok şükür canım hep iyi olun inşallah canı sağolsun annesi benim büyükte öyle 2 dakikası yok gözle kaş arasında evi bir birine katıyor arkalarından koşmaktan bi hal oluyorum geçen ay Azerbaycana gittik kaynım evleniyordu. Büyük kızımı kim gördüyse bana bakıp zavallı kız sen bununla nasıl başa çıkıyorsun yazık sana dedi. burda ruslarda öyle diyor çok yaramaz her şeye burnunu sokuyor çok meraklı. düyünde müzisyenler bıktı artık. davul çalıyor piyano çalyor fotorafçının makinesini almak istiyor. Ne görse ilgisini çekiyor vermeyince ağlıyor yerlere atıyor kendini bizde belki konuşa bilmediyi için böyledir diyoruz belki konuşursa sakinler diye artık böyle bi karar aldık yolsa etrafımda çok kişinin çocuğu 3, 4 yaşında konuşmuş [automerge]1730888499[/automerge] Dişin içinde geçmiş olsun bitanem dün benimde ağrıyordu. su tuz soda var ya hani toz halinde olandan ondan bide elma sirkesi hepsinden 1 kaşık at karıştır dişine koy ben onu yapıyorum gerçekten işe yarıyor yada parasetamol ağrı kesicinin yarısını dişime koyuyorum yarısını içiyorum oda iyi [automerge]1730888547[/automerge] Dişin içinde geçmiş olsun bitanem dün benimde ağrıyordu. su tuz soda var ya hani toz halinde olandan ondan bide elma sirkesi hepsinden 1 kaşık at karıştır dişine koy ben onu yapıyorum gerçekten işe yarıyor yada parasetamol ağrı kesicinin yarısını dişime koyuyorum yarısını içiyorum oda iyi [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Ne yapa bilirim lütfen bilen varsa yardım etsin