Ne yapmaliyim

• Konbuyu başlatan rumuzsuzzz
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde rumuzsuzzz tarafından oluşturulan Ne yapmaliyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 699 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ne yapmaliyim
Konbuyu başlatan rumuzsuzzz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan rumuzsuzzz
R

rumuzsuzzz

Guest
Hamilelik şekerim çok yüksek çıktı kilo alımım da fazlaymış 2 hafta sonra kontrolüm var☹

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelik şekerim çok yüksek çıktı kilo alımım da fazlaymış 2 hafta sonra kontrolüm var☹
Merhaba canim. Ben gebeligimin basindan beri parmaktan gunde 4 defa ölçerek sekerimi kontrol ediyordum. Çünkü insulin direncim vardi. Hep dikkat ettim. Arada kacamaklarim oldu. Ama iki hafta bir beslenme uzmani ve diyabet doktorunda randevum vardi. Yediklerimi yaziyordum kontrol ediyorlardi vs. Ve buna ragmen surekli kilo aliyordum. Sonra 28. Haftalara geldim artik yemem ayni olmasina ragmen sekerim yuksek cikiyor ve 3 aylik sekerimde 6 nin uzerinde cikti. Böyle olunca insuline basladik cnm. Basta canim sikildi ama aksine yüksek seker aslinda bebege zarar veriyor. İnsulin se vucuttaki bir hormon.

Sen dikkat et yemene icmene cnm. Umarım düşer ama dusmuyorsada insuline baslayabilir.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar