Sorum var Nefes aldıkça ciğerlerim ağrıyor. Yanlarim ağrıyor

• Konbuyu başlatan Özseki
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özseki tarafından oluşturulan Nefes aldıkça ciğerlerim ağrıyor. Yanlarim ağrıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 698 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nefes aldıkça ciğerlerim ağrıyor. Yanlarim ağrıyor
Konbuyu başlatan Özseki
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan
Ö

Özseki

Guest
4gundur nefes aldıkça yattikca ve her ne hareket ediyosam ciğerlerim ağrıyor. Sırtımda ağrı var yanlarim ağrıyor. Usuttum sandım ama değil hiç durmayan ağrı. Neden olur acaba? Birde karnıma dokunuyorum parmağımla az birşey bastırıyorum etim aciyor sanki morarmış gibi acı çekiyorum. Yemek yerken bile bu ağrılar var hergun parol iciyom çok az geçiriyor napmam lazım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
4gundur nefes aldıkça yattikca ve her ne hareket ediyosam ciğerlerim ağrıyor. Sırtımda ağrı var yanlarim ağrıyor. Usuttum sandım ama değil hiç durmayan ağrı. Neden olur acaba? Birde karnıma dokunuyorum parmağımla az birşey bastırıyorum etim aciyor sanki morarmış gibi acı çekiyorum. Yemek yerken bile bu ağrılar var hergun parol iciyom çok az geçiriyor napmam lazım
Hamile misin kuzum

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Canım bir dokdora gözük isdersen birde hamilesin?

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Hamilemisin? Doktora gorun bence en iyisini o yapar

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Vücudunda enfeksiyon varsa, soğuk almışsan, virüs kapmışsan ondan dolayı olabilir. Doktoruna danışman daha sağlıklı olacaktır geçmiş olsun

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar