Sorum var Nefes darlığı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkra nın annesi tarafından oluşturulan Nefes darlığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,043 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nefes darlığı
Konbuyu başlatan İkra nın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İkra nın annesi

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 24.
haftada nefes darlığı yaşayan var mı varsa yazabilir misiniz
Evet var bende 21 22 den fln başladı şimdi 30 hafta hala var sıcaklarda var şimdi bazen yemek yaparken tutuyor kalbim durucakmış gibi kalp anında hızlı almağa başlıyor kolumu bile kaldıramıyorum Allah yardımcımız olsun sağ salim olsun inşallah

İkra nın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende 23 hafadalığ bende cok kötü nefes darlığı cekiyorum bende troid bezide var oda beni cok zorluyor 18hafdadan beri cekiyorum nefes darlığı🤦Rabbim yardımcımız olsun 🙏
Amin kuzum benim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet var bende 21 22 den fln başladı şimdi 30 hafta hala var sıcaklarda var şimdi bazen yemek yaparken tutuyor kalbim durucakmış gibi kalp anında hızlı almağa başlıyor kolumu bile kaldıramıyorum Allah yardımcımız olsun sağ salim olsun inşallah
Allah razı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻

Canim bebek büyudukce nefes darligi sorunu tüm gebelerde oluyor bende gebeyken nefes darliginan cok zorlandim.
Doğrudur canım benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canim bebek büyudukce nefes darligi sorunu tüm gebelerde oluyor bende gebeyken nefes darliginan cok zorlandim.
Doğrudur canım benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım bende 23 hafadalığ bende cok kötü nefes darlığı cekiyorum bende troid bezide var oda beni cok zorluyor 18hafdadan beri cekiyorum nefes darlığı🤦Rabbim yardımcımız olsun 🙏
Amin kuzum benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.