Nefes darligi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Nefes darligi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,247 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Nefes darligi
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar dünden beri geçmeyen bir nefes darligim var çok kötüyüm 😥dinleniyorum geçmiyor hareket ediyorum geçmiyor hava alıyorum dışarda geçmiyor hicbisey iyi gelmiyor 😑sanki nefesim birden kesilecek gibi oluyor ne yapacağımı şaşırdım🥺 dünden beri uykusuzum nefes darligindan uyuyamadım hale da aynı 😒

İpeğin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dünden beri geçmeyen bir nefes darligim var çok kötüyüm 😥dinleniyorum geçmiyor hareket ediyorum geçmiyor hava alıyorum dışarda geçmiyor hicbisey iyi gelmiyor 😑sanki nefesim birden kesilecek gibi oluyor ne yapacağımı şaşırdım🥺 dünden beri uykusuzum nefes darligindan uyuyamadım hale da aynı 😒
Çok geçmiş olsun canım doktoruna sorsaydin 🤲

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Ayy benim doğumun son zamanları da öyleydi vede şimdi de bunaltıcı sıcak var Allah yardımcın olsun canım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canim benim de iki gundur nefesim daralıyor dün doktora gittigimde dogum pozisyona girmiş dedi yani göğüs kafese gelmiş olabilir ayaklari

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canim benim de iki gundur nefesim daralıyor dün doktora gittigimde dogum pozisyona girmiş dedi yani göğüs kafese gelmiş olabilir ayaklari
Sağol canım
Çok kötü ama kuzum dayanamıyorum artık boğulacak gibi oluyorum hiçbir şekilde geçmiyor

Tüm sayfalar yüklendi.