Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varNeler aserdiniz cinsiyetiniz ne plduu kizlar
Ben yeni ogrendim hamileligimi ve canim hic tatli cekmiyor. Et canim istiyor ve yogurt peynir istiyor canim. Siz neleri aserdniz ve cinsiyetiniz ne oldu
Ben yeni ogrendim hamileligimi ve canim hic tatli cekmiyor. Et canim istiyor ve yogurt peynir istiyor canim. Siz neleri aserdniz ve cinsiyetiniz ne oldu
Cinsiyet erkek canım ama aşermeyle bir alakası yok bunun. Aşerme o zaman vücudunun ihtiyacı neyse ona göre şekillenir. Ben mesela tatlı aşerdim, ekşide aşerdim yeri geldi acı bişeyler bile aşerdim.
Cinsiyet erkek canım ama aşermeyle bir alakası yok bunun. Aşerme o zaman vücudunun ihtiyacı neyse ona göre şekillenir. Ben mesela tatlı aşerdim, ekşide aşerdim yeri geldi acı bişeyler bile aşerdim.
Cinsiyetin aşermeyle bi ilgisi yok canım. Ben simit, tavuk, tulumba tatlısı, lolipop aşerdim (aşermelerim bile fakir) oğluşum olacak
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Mrb canım.ben oğluma hamileyken et aşeriyordum başqa bişey canım çekmezdi.et olsun hep et.şimdi de oğlana hamileyim et görünce midem bulanıyo,normalde yediyim etli yemeklerin hiç birini yiyemiyorum.yalnız meyve istiyorum.