Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varNeler aserdiniz cinsiyetiniz ne plduu kizlar
Ben yeni ogrendim hamileligimi ve canim hic tatli cekmiyor. Et canim istiyor ve yogurt peynir istiyor canim. Siz neleri aserdniz ve cinsiyetiniz ne oldu
Ben yeni ogrendim hamileligimi ve canim hic tatli cekmiyor. Et canim istiyor ve yogurt peynir istiyor canim. Siz neleri aserdniz ve cinsiyetiniz ne oldu
Benim de bebeğim erkek 8 aydır ağzıma tatlı koyamıyorum normalde tatlı istemesi lazım ama alakası yok ilk dönem çiğköfte aşerdim Bi kere de kokoreç aşerdim
Benim de bebeğim erkek 8 aydır ağzıma tatlı koyamıyorum normalde tatlı istemesi lazım ama alakası yok ilk dönem çiğköfte aşerdim Bi kere de kokoreç aşerdim
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Çok şükür birkaç aydır içmiyorum kuzum ama benim için çok zorlu bir süreç. Sen kullanıyormusun
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
İnşallah çiçeğim en güzelini yapıyorsun valla bende hiç başlamamak isterdim ama cahillik işte
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.