Nift testi

• Konbuyu başlatan Büşraaa94
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Büşraaa94 tarafından oluşturulan Nift testi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 956 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nift testi
Konbuyu başlatan Büşraaa94
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi
B

Büşraaa94

Guest
Şuan 10. Haftamdayim doktor nift testi önerdi kan alıp yurt dışına gonderiliyormus.bilgisi olan var mı yada yaptiraniniz var mı ?

B

Büşraaa94

Guest
Peki neden önerdi canım bebekte bir şey filan mı gördü yani isteme sebebi ne
Yok canım şuan birşey görmedi.bunu yaptirirsan diğer testleri yaptirmana gerek yok dedi.yoksa ikili test yaptrirsn dedi.bu nifty test çocuğun her türlü rahatszligini gösterir dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu testi tüm doktorlar öneriyor şimdi benim bebeğime arsa teşhisi konduğu halde ben yaptırmadım 2 li testini bir yaptır canım risk görmediyse gerek yok araştır derim son yıllar ın modası oldu yüzde 99 kromozom bilgisi veriyor ancak riskli gebeliklerde

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yok canım şuan birşey görmedi.bunu yaptirirsan diğer testleri yaptirmana gerek yok dedi.yoksa ikili test yaptrirsn dedi.bu nifty test çocuğun her türlü rahatszligini gösterir dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu testi tüm doktorlar öneriyor şimdi benim bebeğime arsa teşhisi konduğu halde ben yaptırmadım 2 li testini bir yaptır canım risk görmediyse gerek yok araştır derim son yıllar ın modası oldu yüzde 99 kromozom bilgisi veriyor ancak riskli gebeliklerde
Doğru demiş canım doktorun öyle zaten yüzde yüz sonucu veren tek test nift testi.ben sadece ikili ve dörtlü yaptırdım. Doktorum yaşın da genç akraba vs evliliği değil sonuçlar düşük çıktı dedi o yüzden yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi. Allah sukur testi yaptırsamda yaptırmasamda evladımı doğurmak istediğim için yaptırmadım.test sonucu ne olursa olsun diyerek çünkü riskte ciksa doguracam çıkmasa da doğuracam

B

Büşraaa94

Guest
Doğru demiş canım doktorun öyle zaten yüzde yüz sonucu veren tek test nift testi.ben sadece ikili ve dörtlü yaptırdım. Doktorum yaşın da genç akraba vs evliliği değil sonuçlar düşük çıktı dedi o yüzden yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi. Allah sukur testi yaptırsamda yaptırmasamda evladımı doğurmak istediğim için yaptırmadım.test sonucu ne olursa olsun diyerek çünkü riskte ciksa doguracam çıkmasa da doğuracam
Bende daha hiç bir test yaptırmadım şuan bu testi de yeni duydum .doktor ben kendi oğlumda da yaptrmstm dedi bilmyrum kararszm

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende daha hiç bir test yaptırmadım şuan bu testi de yeni duydum .doktor ben kendi oğlumda da yaptrmstm dedi bilmyrum kararszm
kuzum eğer bebekte dowm sendromu vs yada 18 21 trimozi gibi bir hastalık olduğunu öğrendiğinde aldırmak gibi bir düşünce varsa testi yaptır ama öyle bir düşüncen yoksa yaptırmanı önermem sana kalmış yine

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Hastalık çıkarsa aldırırım diyorsan yaptırılabilir ama bu rutin bir test değil ki. Yaşınız ileri ise ve ikiler test sonucu şüpheli ise vs yönlendirmesi lazımdı doktorun.

Tüm sayfalar yüklendi.