Sorum var Nst sanci 36 hafta

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yagmurun annesi tarafından oluşturulan Nst sanci 36 hafta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,616 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nst sanci 36 hafta
Konbuyu başlatan Yagmurun annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mutsuz kadın

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Sancin var dediler ama dereceside mi oluyo hic bilmiyorum sormadim o yuzden serumdan sonra daha az cikti eve geldim cok sukur yatiyorum 37 yi dolduralim insallah en azindan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cok sagolun canlarim eve geldim sukur ikinci seferde az dediler sanciya cogalmaz insallah

Cok sagolun canlarim eve geldim sukur ikinci seferde az dediler sanciya cogalmaz insallah

Serum durduruyor cnm bende de oldu şükür üç gün geçti üstünden hicbir sorunum yok Allah jn izni ile sende de olmaz ınş balim uzan ayaklarını yukarı koy yat bok bol dinlen cnm çokgeçmiş olsun

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar sabahtan beri hastanedeyim nst de sanci cikiyo serum taktilar sanci icin birakmiyolar tekrar nstye girdim simdi bakalim ne olacak dua edin simdi dogurmak istemiyorum😔
Canım ne oldu merak ettim sancın durmuştur inşallah

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Yagmurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım ne oldu merak ettim sancın durmuştur inşallah
Dunku kadar yok cnm eve geldim zaten dun aksam dinlensem iyiyim ama 4 yasinda kizim var tam bi azman oldu Allah yardimcimiz olsun 37 ye kadar dayaniriz insallah bi gun daha gecti cok sukur cok tesekkur ederim merak ettiginiz icin Allahim kimsenin emegini bosa cikarmasin herkeste hepimizde sag saglik alalim kucagimiza evlatlarimizi

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Dunku kadar yok cnm eve geldim zaten dun aksam dinlensem iyiyim ama 4 yasinda kizim var tam bi azman oldu Allah yardimcimiz olsun 37 ye kadar dayaniriz insallah bi gun daha gecti cok sukur cok tesekkur ederim merak ettiginiz icin Allahim kimsenin emegini bosa cikarmasin herkeste hepimizde sag saglik alalim kucagimiza evlatlarimizi
Amin canım benim inşallah 🥰🥰 burda hepimiz anneyiz anne olucaz tabi birbirimizi düşünücez canım benim 🥰🌼sağlıkla kucağına alırsın inşallah kendine çok iyi bak çok fazla da yormamaya çalış kenidini 🥰🥰

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.