Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iki buçuk yaşında balim ağustos da 3 olucak valla bir iki. Kere söyledi yapti da Lazımliğa ama çok kaçırıyor altına yaptıktan sonra da yaptım diyorzormuş alıştırmak ama pes etmek yok devam. Edicem altına kaçırdı diye bırakmicam seninki. Kaç yaşında canim
Iki buçuk yaşında balim ağustos da 3 olucak valla bir iki. Kere söyledi yapti da Lazımliğa ama çok kaçırıyor altına yaptıktan sonra da yaptım diyorzormuş alıştırmak ama pes etmek yok devam. Edicem altına kaçırdı diye bırakmicam seninki. Kaç yaşında canim
Bu donemde tuvalet egitimi biraz daha zor oluyor. Tuvalet egitimi icin en guzel kas gelisimi 1.5-2 yasinda iken oluyor imis. Sonralari sure uzadikca zorluk da artiyormus. Bu yuzden biraz zorlanacaksin demetcim. Ama oyun haline de getirebilirsin. Annem bize alistirirken cesmeyi hafif acarmis suyla oynarken cabuk alisirmisiz. En zoru da geceleri. Mutlaka gece 1 kez kaldirmalisin tuvalete. 1 ay icinde alisiyorlar, sonra rahat edersin