Sorum var Önemli konu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Oya nızam tarafından oluşturulan Önemli konu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 824 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Önemli konu
Konbuyu başlatan Oya nızam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Oya nızam

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar morelım bozuk ya 3hafta sonra sezeryana alıncam gecen hafta kontrole gıttım hatta burdada yazdım şeker cıktı 209 tokluk şekerim bugunde doktora gıttım doktorda dedı dahilıyeye gorunsen ıyı olur dıye halbuki gecen hafta gıt demedı bugun dedı gıt diye acaba bebege bı zararı olurmu sızce 3hafta kaldı dogumuma

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar morelım bozuk ya 3hafta sonra sezeryana alıncam gecen hafta kontrole gıttım hatta burdada yazdım şeker cıktı 209 tokluk şekerim bugunde doktora gıttım doktorda dedı dahilıyeye gorunsen ıyı olur dıye halbuki gecen hafta gıt demedı bugun dedı gıt diye acaba bebege bı zararı olurmu sızce 3hafta kaldı dogumuma
İyi düşün iyi olsun kuzum inşallah hiç bir sıkıntı olmaz sen bu 3 hfatdaa yediklerini dikkat et rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻

Oya nızam

Kayıtlı Üye
rank
İyi düşün iyi olsun kuzum inşallah hiç bir sıkıntı olmaz sen bu 3 hfatdaa yediklerini dikkat et rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
Allah bin kere razı olsun canım benim valla ne bılım insan korkuyor yınede gercekten inşallah kazasız belasız alırım kucağıma bebeğımı 8sene dır olmuyordu cunku 8sene sonra oldu 😌 ister istemez insan korkuyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Allah bin kere razı olsun canım benim valla ne bılım insan korkuyor yınede gercekten inşallah kazasız belasız alırım kucağıma bebeğımı 8sene dır olmuyordu cunku 8sene sonra oldu 😌 ister istemez insan korkuyor
Korkma canın rabbimin mucizesi işte Allah'ım sağlıkla kavuştursun sizi. Senden de razı olsun canım 🤲🏻❤️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun İnşaAllah canım sağ salim kucağına alırsın bebişini Allahın izniyle 🙏🤲

Tüm sayfalar yüklendi.