Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Oqlumun babanne düşkünlüqü beni çıldırtıyor 😣
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Bla bla bla" data-source="post: 118267" data-attributes="member: 1811"><p>Kimse isteyerek kendini deqstrmiyor işte Allah sabır wersin bizlere</p><p>[automerge]1638289629[/automerge]</p><p></p><p>Anasi qittikten snra iyi bi konuştum eşimle asqiyi yukarıyi biliyor anasının doldurusuna qelecekse okadar yasanmsliktan snraa yolu layiqina açık olsun kuşum ne diyim. Haftada 1 arar açarım ama herqun herqun olurmu</p><p>[automerge]1638289902[/automerge]</p><p></p><p>Anasi qittikten snra iyi bi konuştum eşimle asqiyi yukarıyi biliyor anasının doldurusuna qelecekse okadar yasanmsliktan snraa yolu layiqina açık olsun kuşum ne diyim. Haftada 1 arar açarım ama herqun herqun olurmu </p><p>Ben ewlendiqmde 43 yasindaydi kaynanam ben 18 yaşındaydım. Annem 50 yasindaydi. Biqunde bi qune annelik qostermedi kaynanam eşim benden 3 yaş büyük. Şuan kaynanam 49 yaşında yaşlı denilirmi 65den snra yaşlı sayiliyorlar. Bana elini optrmez 4 yaşındaki oqluma optrmez kendi 3 oqlu hariç ben buna nasıl yaşlı qözüyle bakiyim kendini böyle kabul ettirmeye çalışıyor. Misafr olarak qeldi ewimi birbirine kattı qitti kuşum post acmstim burda. Anlamiyorum tek caqre hayatlarından çıkmak oda qönlum yawrularimdan eşimden qecmiyo.</p><p>[automerge]1638290023[/automerge]</p><p></p><p>Herkesin ewinin isiqi yaniyo içinde kim ne yasiyo kimse bilmiyor Allahtan başka dedqinz qibi. Çekmeye çalışıyorum insaAllah başarılı olurum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bla bla bla, post: 118267, member: 1811"] Kimse isteyerek kendini deqstrmiyor işte Allah sabır wersin bizlere [automerge]1638289629[/automerge] Anasi qittikten snra iyi bi konuştum eşimle asqiyi yukarıyi biliyor anasının doldurusuna qelecekse okadar yasanmsliktan snraa yolu layiqina açık olsun kuşum ne diyim. Haftada 1 arar açarım ama herqun herqun olurmu [automerge]1638289902[/automerge] Anasi qittikten snra iyi bi konuştum eşimle asqiyi yukarıyi biliyor anasının doldurusuna qelecekse okadar yasanmsliktan snraa yolu layiqina açık olsun kuşum ne diyim. Haftada 1 arar açarım ama herqun herqun olurmu Ben ewlendiqmde 43 yasindaydi kaynanam ben 18 yaşındaydım. Annem 50 yasindaydi. Biqunde bi qune annelik qostermedi kaynanam eşim benden 3 yaş büyük. Şuan kaynanam 49 yaşında yaşlı denilirmi 65den snra yaşlı sayiliyorlar. Bana elini optrmez 4 yaşındaki oqluma optrmez kendi 3 oqlu hariç ben buna nasıl yaşlı qözüyle bakiyim kendini böyle kabul ettirmeye çalışıyor. Misafr olarak qeldi ewimi birbirine kattı qitti kuşum post acmstim burda. Anlamiyorum tek caqre hayatlarından çıkmak oda qönlum yawrularimdan eşimden qecmiyo. [automerge]1638290023[/automerge] Herkesin ewinin isiqi yaniyo içinde kim ne yasiyo kimse bilmiyor Allahtan başka dedqinz qibi. Çekmeye çalışıyorum insaAllah başarılı olurum [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Oqlumun babanne düşkünlüqü beni çıldırtıyor 😣