ovülasyon dönemini hesaplayama

• Konbuyu başlatan Busraabkr
  • Toplam 9 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Busraabkr tarafından oluşturulan ovülasyon dönemini hesaplayama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 632 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ovülasyon dönemini hesaplayama
Konbuyu başlatan Busraabkr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

SosyalAnne

2 Erkek 1 Kız
Test
rank
Buradaki uygulamadan hesaplayabilirsiniz

Grsl

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar ben bir türlü ovülasyon dönemini hesaplayamadım🤣 adetin kaçıncı günü hamile kalma şansı yüksek
Instagram'da Mehmet Fatih karslı hoca var hamile kalmak istiyorsan onu takip et. Diger türlü ovulasyon tarihini belirleyen programlar var mesela takvimim yüklü bende. Oradan bakabilirsn

SemaKayra

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar ben bir türlü ovülasyon dönemini hesaplayamadım🤣 adetin kaçıncı günü hamile kalma şansı yüksek
Cnm ben 1.5 yıl ovülasyon dönemi takip ettim doktora düzenli gidiyorduk artık son tüp bebek merkezine gittik ve o ay eşimle adetim bittiğinde bir iki kez birlikte olmuştuk ovülasyon dönemi falan hiç birlikte olmamıştık. Tüp bebek merkezi adet olunca gel dedi adet olmadım hamile kalmışım. RABBİM tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ama bu ovülasyon takibi bence psikolojik baskı yapıyor bize hiç takip yapmadan kafaya pek takmadan deneyin derim.

Grsl

Kayıtlı Üye
rank
Bende farklı şeyler demedim takvimde yumurtlama yazınca beynim öyle yönlendirdi kusura bakma
Gebe kalmak istiyorsan bence dediğim gibi Mehmet Fatih karslı hoca var ovulasyon testi falan çöp diyor. Onun yöntemi ile bir sürü hamile kalan var bir göz at.

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Canım her kadının yumurtlaması farklı olur adetten şu kadsr günnsonra ilşki vs dersek senin metabolizman buna uyar mı bilemem takvimlere gelirsek 7 yıldır kullandığım uygulama var günü gününe adet olurum ama yunurtlama günümğ tutturamıyor çünkü oda belirli günler üzerinden heaplayıp söylüyor. Yumurtlama yakalamak istiyorsan ovulasyon testi alacaksun adetin bitimi ile test yapmaya başlayacaksın çift çizgi gördüğün gün yumurtlama.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar