Ömer Talha’nın annnesi 😍 Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 1,337 12 Eylül 2021 #1 Kızlar adetim günü yarın ve böyle bişey çıktı acaba yumurtalama mı başlıcak yoksa hamilelik belirtisi olabilirmi Ekli dosyalar 9411FBBD-2134-4368-9BC5-DE66FE8EA5F4.jpeg 892.9 KB · Görüntüleme: 204
Kızlar adetim günü yarın ve böyle bişey çıktı acaba yumurtalama mı başlıcak yoksa hamilelik belirtisi olabilirmi
T Turanə Guest 12 Eylül 2021 #3 Büşra Nur' Alıntı: Kızlar adetim günü yarın ve böyle bişey çıktı acaba yumurtalama mı başlıcak yoksa hamilelik belirtisi olabilirmi Genişletmek için tıkla ... Hamiləsin Oyla 0 Downvote
Büşra Nur' Alıntı: Kızlar adetim günü yarın ve böyle bişey çıktı acaba yumurtalama mı başlıcak yoksa hamilelik belirtisi olabilirmi Genişletmek için tıkla ... Hamiləsin
Ömer Talha’nın annnesi 😍 Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 1,337 12 Eylül 2021 #4 Turanə' Alıntı: Hamiləsin Genişletmek için tıkla ... Gerçekten mi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Eylül 2021 Turanə' Alıntı: Hamiləsin Genişletmek için tıkla ... Gerçekmi Oyla 0 Downvote
Turanə' Alıntı: Hamiləsin Genişletmek için tıkla ... Gerçekten mi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Eylül 2021 Turanə' Alıntı: Hamiləsin Genişletmek için tıkla ... Gerçekmi
Begüm😊 Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2,388 12 Eylül 2021 #5 Büşra Nur' Alıntı: Kızlar adetim günü yarın ve böyle bişey çıktı acaba yumurtalama mı başlıcak yoksa hamilelik belirtisi olabilirmi Genişletmek için tıkla ... Ovülasyon kiti mi gebelik testimi Oyla 0 Downvote
Büşra Nur' Alıntı: Kızlar adetim günü yarın ve böyle bişey çıktı acaba yumurtalama mı başlıcak yoksa hamilelik belirtisi olabilirmi Genişletmek için tıkla ... Ovülasyon kiti mi gebelik testimi
Ömer Talha’nın annnesi 😍 Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 1,337 12 Eylül 2021 #6 Begüm cyln' Alıntı: Ovülasyon kiti mi gebelik testimi Genişletmek için tıkla ... Ovulasyon testi ama adetime 1 gün var böyle cıktı Oyla 0 Downvote
Begüm cyln' Alıntı: Ovülasyon kiti mi gebelik testimi Genişletmek için tıkla ... Ovulasyon testi ama adetime 1 gün var böyle cıktı
Begüm😊 Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2,388 12 Eylül 2021 #7 Büşra Nur' Alıntı: Ovulasyon testi ama adetime 1 gün var böyle cıktı Genişletmek için tıkla ... Ovülasyon betahcg değeri göstermez lh ölçer canım yumurtlamadan uzaksın demek oluyor şuan gebelik göstermez gebelik şüphen varsa erken gebelik kitleri var onlardan temin edip deneyebilirsin umarım hamilesindir Oyla 0 Downvote
Büşra Nur' Alıntı: Ovulasyon testi ama adetime 1 gün var böyle cıktı Genişletmek için tıkla ... Ovülasyon betahcg değeri göstermez lh ölçer canım yumurtlamadan uzaksın demek oluyor şuan gebelik göstermez gebelik şüphen varsa erken gebelik kitleri var onlardan temin edip deneyebilirsin umarım hamilesindir
Ömer Talha’nın annnesi 😍 Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 1,337 12 Eylül 2021 #8 Begüm cyln' Alıntı: Ovülasyon betahcg değeri göstermez lh ölçer canım yumurtlamadan uzaksın demek oluyor şuan gebelik göstermez gebelik şüphen varsa erken gebelik kitleri var onlardan temin edip deneyebilirsin umarım hamilesindir Genişletmek için tıkla ... İnsallah Oyla 0 Downvote
Begüm cyln' Alıntı: Ovülasyon betahcg değeri göstermez lh ölçer canım yumurtlamadan uzaksın demek oluyor şuan gebelik göstermez gebelik şüphen varsa erken gebelik kitleri var onlardan temin edip deneyebilirsin umarım hamilesindir Genişletmek için tıkla ... İnsallah