Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Özel aşı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sabriye" data-source="post: 206434" data-attributes="member: 3096"><p>Kulaktan dolma bilgi değil bu tamamen benim kendi düşüncem ayrıca çocuğumun geleceğiyle oynadığım falanda yok aşı olanlar hiçmi hasta olmuyo onlarda oluyo ayrıca devletin aşısına güvenmediğimden değil doktorlara güvenmediğimden az görmedim kafasına göre yanlış aşı yapıp çocukları hasta eden doktor yada hemşire demekki bildiğim birşeyler var evladımı vatana millete hayırlı yetiştirmek konusunda siz beni ne kadar tanıyosunuz ki bu konu hakkında konuşabiliyor sunuz bilip bilmeden anlayıp dinlemeden yargısız infaz yapamazsınız yorumum size uygun değilse okur geçer kendi yorumunu yaparsın ve saygı göstermek zorundasınız sizin çocuğunuz size benim çocuğum bana çocuğumun geleceğiyle oynadığım yok saçma sapan yorumlar yapmayın aşı yaptırdınız hiçmi hasta olmadı hadi şimdiye kadar olmadı bundan sonra olmayacağına emin olamazsın Allah ne derse o olur istersen tüm aşıları yaptır fanusta koru çocuğunu Allah ol derse orda da başına birşey gelebilir teşekkürler</p><p>[automerge]1646980342[/automerge]</p><p></p><p>Siz önce kendi cahilliğinize bakın benim yaşadığım gördüğüm şeyleri bilip bilmeden cahil diyemezsiniz yargısız infaz yapamazsınız sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sabriye, post: 206434, member: 3096"] Kulaktan dolma bilgi değil bu tamamen benim kendi düşüncem ayrıca çocuğumun geleceğiyle oynadığım falanda yok aşı olanlar hiçmi hasta olmuyo onlarda oluyo ayrıca devletin aşısına güvenmediğimden değil doktorlara güvenmediğimden az görmedim kafasına göre yanlış aşı yapıp çocukları hasta eden doktor yada hemşire demekki bildiğim birşeyler var evladımı vatana millete hayırlı yetiştirmek konusunda siz beni ne kadar tanıyosunuz ki bu konu hakkında konuşabiliyor sunuz bilip bilmeden anlayıp dinlemeden yargısız infaz yapamazsınız yorumum size uygun değilse okur geçer kendi yorumunu yaparsın ve saygı göstermek zorundasınız sizin çocuğunuz size benim çocuğum bana çocuğumun geleceğiyle oynadığım yok saçma sapan yorumlar yapmayın aşı yaptırdınız hiçmi hasta olmadı hadi şimdiye kadar olmadı bundan sonra olmayacağına emin olamazsın Allah ne derse o olur istersen tüm aşıları yaptır fanusta koru çocuğunu Allah ol derse orda da başına birşey gelebilir teşekkürler [automerge]1646980342[/automerge] Siz önce kendi cahilliğinize bakın benim yaşadığım gördüğüm şeyleri bilip bilmeden cahil diyemezsiniz yargısız infaz yapamazsınız sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Özel aşı