Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Özel aşı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Irmak" data-source="post: 206645" data-attributes="member: 3318"><p>Aşı yaptırmayan anneler yaptıran annelere göre daha çok araştırma yapıp sorguluyo. Ben de yaptırmadım kızımın aşılarını. Doktorlara sordum sorguladım. Prospektüslerini açıp okudum. 9 ay boyunca bu konuda sürekli araştırma yaptım. Bu yüzden cahillik sıfatını bize ithafen söyleyemezsiniz. Yaptırma diyen bi çok doktor var. Aynı şekilde yaptır diyende. Yani kafamıza göre kurgu üretmiyoruz. Tıp dünyası bile bu konuda 2ye ayrılmışlar.Bu yüzden aşı yaptırmayan anneleri cahillikle suçlayamazsınız. Hani yaptıran anneler neye dayanarak yaptırıyo?neyi ne kadar sorguladılarda aşıların güvenilir olduklarını savunabiliyolar.? Ben aşı yaptıran bi çok anneye sordum. Prospektüslerini açıp okudun mu hiç veya doktoruna sordun mu diye. Hepsinin cevabı hayır oldu. Sırf doktor yap dediği için yaptırmış. Bana göre cahillik budur. Yaptırsanda yaptırmasanda araştırıp sorup sorgula. Nasıl ki bebeklerimiz için en ufak kıyafet alırken veya bişey yedirirken içeriğine bakıyoruz detaylı araştırıyoruz bundada böyle yapmamız lazım. Bu bana göre bu şekildedir. </p><p>İyi günler dilerim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Irmak, post: 206645, member: 3318"] Aşı yaptırmayan anneler yaptıran annelere göre daha çok araştırma yapıp sorguluyo. Ben de yaptırmadım kızımın aşılarını. Doktorlara sordum sorguladım. Prospektüslerini açıp okudum. 9 ay boyunca bu konuda sürekli araştırma yaptım. Bu yüzden cahillik sıfatını bize ithafen söyleyemezsiniz. Yaptırma diyen bi çok doktor var. Aynı şekilde yaptır diyende. Yani kafamıza göre kurgu üretmiyoruz. Tıp dünyası bile bu konuda 2ye ayrılmışlar.Bu yüzden aşı yaptırmayan anneleri cahillikle suçlayamazsınız. Hani yaptıran anneler neye dayanarak yaptırıyo?neyi ne kadar sorguladılarda aşıların güvenilir olduklarını savunabiliyolar.? Ben aşı yaptıran bi çok anneye sordum. Prospektüslerini açıp okudun mu hiç veya doktoruna sordun mu diye. Hepsinin cevabı hayır oldu. Sırf doktor yap dediği için yaptırmış. Bana göre cahillik budur. Yaptırsanda yaptırmasanda araştırıp sorup sorgula. Nasıl ki bebeklerimiz için en ufak kıyafet alırken veya bişey yedirirken içeriğine bakıyoruz detaylı araştırıyoruz bundada böyle yapmamız lazım. Bu bana göre bu şekildedir. İyi günler dilerim [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Özel aşı