Özel soru

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Özel soru başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,536 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Özel soru
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Vazelin ile bebe yağı karıştırıp sürüyorum.birde bolll su içiyorum.ilk gebeliği de de bunu yaptım çatlama vs olmadı.zaten çok kilo da almamıştım
Bwnde bol su içiyorum kuzum şuan 26+5 haftaligiz çatlama vs yok şuanlık ileri zamanlarda olma ihtimali var mı kaşıntı filan da olmuyor ama 🤔

Hanımlar ben 4 aylık hamileyim karnıma hiç birşey sürmedim çatlaklar oluşmaması için ne kullanmalıyım
Ben bişey kullanmadım canım ama çok şükür bitane küçük çatlak çizgi bile olmadı özelde çok iyi bı doktor var o mustelanin çatlak kremini yazmıştı ama şimdiden kullanmaya başla çatlak olursa fayda etmez demişti o da o zamanda 250 TL di çok pahalı diye almadım ama çok şükür hiç çatlak olmadı sadece bacaklarımda var biraz

Alioth

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar ben 4 aylık hamileyim karnıma hiç birşey sürmedim çatlaklar oluşmaması için ne kullanmalıyım
En temiz, en kolay, en ucuz yöntem "saf hindistancevizi yağı" . Gıda ürünü olarak satılanlara bakarsan katkısız bulman daha kolay olur. Ben Bagder kullanıyorum. Hem karın için olanı, hem göğüs için olanını. Fiyatları korkunç şu an ama..

Tüm sayfalar yüklendi.