Plasenta yaşlılığı

• Konbuyu başlatan Gül3453
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül3453 tarafından oluşturulan Plasenta yaşlılığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 436 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Plasenta yaşlılığı
Konbuyu başlatan Gül3453
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yazgülü(semra)
G

Gül3453

Guest
37+4 günlüğüm doktor plasenta yaslanmış bebeğin hareketlerine dikkat et haftaya kontrole gel dedi benim gibi olan var mı ne yapmalıyım bilemedim

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
37+4 günlüğüm doktor plasenta yaslanmış bebeğin hareketlerine dikkat et haftaya kontrole gel dedi benim gibi olan var mı ne yapmalıyım bilemedim
Yani maşallah gününü doldurmuş neden riske atıp bekletiyorki bebeği beslemez canım korkma inşallah birşey olmaz ama evet ciddi bir problem bence doktoruna şöyle doğumu başlatsin riske gerek yok

M

Meliketörennn

Guest
Ben 28 haftalık hamileyim ikinci hamileligim icini rahat tut her hamilelikte dogum yaklasinca zaten plesenta yaşlılığı oluyor benim erken başladı birde böbrek genişlemesi oldu doktorum hiç korkacak bisey yok sadece kontrollü bi şekilde doğuma kadar gidicez dedi

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Ben 28 haftalık hamileyim ikinci hamileligim icini rahat tut her hamilelikte dogum yaklasinca zaten plesenta yaşlılığı oluyor benim erken başladı birde böbrek genişlemesi oldu doktorum hiç korkacak bisey yok sadece kontrollü bi şekilde doğuma kadar gidicez dedi
Saglikla kucagina al canim evet son haftalarda oluyo artık onunda görevi bitiyo benim de plesentada kanama var geçen hafta gittim yok dedi ama bildiğin iki aydan fazla vardı kanama plesentada bende hep takipte kalarak ilerledik bakalım saglikla kavusalim hepimiz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar