Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Postu bağlıyorum yazmıştım ama geri geldim arkadaşın sayesinde
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="leylam19" data-source="post: 489492" data-attributes="member: 6999"><p>Neden Üçünüzde Biz biz diyip duruyorsunuz? ben siz sözünü toplum olarak sizden bahsetmek için yazmadım. Aklımdakileri söylemek istediyim arkadaşa yazdım zaten oda kendileri bana yaza biliyor savunmaya gerek yok yani</p><p>[automerge]1703934336[/automerge]</p><p></p><p>Evet yazdığınız için teşekkür ederim. sizde beni istediyiz gibi anlaya bilirsiniz.</p><p>[automerge]1703935592[/automerge]</p><p></p><p>Ola bilir yine diyorum o postu hatırlamıyorum bile o araba konusunda yorumda yapmadım yapsam hatırlardım. aynurkanında önceden kime ne söylediyini bilmiyorum. çok fazla giremiyorum buraya sadece bi yardıma ihtiyacım olduğunda sizden yardım almak için giriyorum. ciddi bişey olmayan konu açıldığını görüyümde çoğu zaman yazamıyorum. Allahım herkesin yavrusunu korusun hiç kimseyi çocuğuyla sınamasın inşallah. aynurkanın doktorların umursamazlığı yüzünden bebeyinden ayrı kaldığını okudum acılı olduğu için öyle yaza bileceyini söyledim Ben durupta bütün konularda bu arkadaşımız haklı demedim çünki haklı olup olmadığını bilmiyorum okumadım. Bir kaç arkadaşımız kendi kırıldığı konuları dile getirdi. Hülya12 de bazılarına göre biz kırıcıymışız deyince bende ona kırıldığımı söylemek istedim. Şimdiye kadar benim burda kimseyle bi sorunum kavqam olmadı olmayacaktırda bir birimizi ne kadar iyi tanıyoruzki öyle bişeyde olsun demi ? Söylemek istediklerim bu kadar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="leylam19, post: 489492, member: 6999"] Neden Üçünüzde Biz biz diyip duruyorsunuz? ben siz sözünü toplum olarak sizden bahsetmek için yazmadım. Aklımdakileri söylemek istediyim arkadaşa yazdım zaten oda kendileri bana yaza biliyor savunmaya gerek yok yani [automerge]1703934336[/automerge] Evet yazdığınız için teşekkür ederim. sizde beni istediyiz gibi anlaya bilirsiniz. [automerge]1703935592[/automerge] Ola bilir yine diyorum o postu hatırlamıyorum bile o araba konusunda yorumda yapmadım yapsam hatırlardım. aynurkanında önceden kime ne söylediyini bilmiyorum. çok fazla giremiyorum buraya sadece bi yardıma ihtiyacım olduğunda sizden yardım almak için giriyorum. ciddi bişey olmayan konu açıldığını görüyümde çoğu zaman yazamıyorum. Allahım herkesin yavrusunu korusun hiç kimseyi çocuğuyla sınamasın inşallah. aynurkanın doktorların umursamazlığı yüzünden bebeyinden ayrı kaldığını okudum acılı olduğu için öyle yaza bileceyini söyledim Ben durupta bütün konularda bu arkadaşımız haklı demedim çünki haklı olup olmadığını bilmiyorum okumadım. Bir kaç arkadaşımız kendi kırıldığı konuları dile getirdi. Hülya12 de bazılarına göre biz kırıcıymışız deyince bende ona kırıldığımı söylemek istedim. Şimdiye kadar benim burda kimseyle bi sorunum kavqam olmadı olmayacaktırda bir birimizi ne kadar iyi tanıyoruzki öyle bişeyde olsun demi ? Söylemek istediklerim bu kadar. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Postu bağlıyorum yazmıştım ama geri geldim arkadaşın sayesinde