progestani kullanınca başım dönüyor

• Konbuyu başlatan Mervee44mir
  • Toplam 20 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee44mir tarafından oluşturulan progestani kullanınca başım dönüyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,369 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı progestani kullanınca başım dönüyor
Konbuyu başlatan Mervee44mir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam

Sonikiüç

Kayıtlı Üye
rank
Ben de kullanıyorum fitil olarak. Bas dönmesi olmadı bende. Belki başkalarında da vardır ama yan etki olabilir

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ya bu progestani kullanınca başım dönüyor yaşayan tek ben miyim ? Sarhoş oluyorum resmen ? 5 haftalığim henüz
Hap olarak iciyordum bende iki gebeliktede kullandim bas dönmesi yapiyo bas donmen başlayınca uzanip uyuyordum biraz uyandigim da geciyordu bittinten sonra doktora sormustum bastan soyleseydin fitil olarak kullan derdim dedi sende danış belki alttan fitil olarak kulla. Der canim

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank

Ponçik10

Kayıtlı Üye
rank
Ya bu progestani kullanınca başım dönüyor yaşayan tek ben miyim ? Sarhoş oluyorum resmen ? 5 haftalığim henüz
Hap olarak kullanıyorsan evet mide bulantısı baş dönmesi uyku hali yapar bu hem hap hem vajinal olarak kullanılıyor doktoruna sor vajinal kullanımda sorun olurmu diye ben vajinal kullanmıştım öyle sıkıntı yaşamdm

Z

zlemkarabacak

Guest
Ben de kullanıyorum fitil olarak. Bas dönmesi olmadı bende. Belki başkalarında da vardır ama yan etki olabilir
Bende fitil olarak kullanıyorum ama ne yapsam geri geliyo ayaklarımı yukarı dikiyorum bı saat hiç ayağa kalkmiyorum yinede başaramadım siz nasıl yapiyosunuz

Tüm sayfalar yüklendi.