Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Randevumu iptal etmişler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Helin in annesi" data-source="post: 163379" data-attributes="member: 3928"><p>Düzenli gittiğin doktorun kaşeli kağıt verse onunla gidersin doktorlarda bı alem git 3hafta sonra gel diyor gelse randevu yok randevusuz da bakmiyorsun sonra hasta yakınları şiddet uyguluyor kimse yanlış anlamasın şiddet i onaylamiyorum ama şimdi sen o kadar haklısın ki bebeğin durumu nasıl senin durumun nasıl ben çam sakura Başakşehir şehir hastanesi gittim perinatoloji bölümü bekliyorum hamile bı kadın geldi doğuma gelmiş belli puset valiz bebek bezi falan almış yanına doktor nerede dedi sancım var doktor yok katları geziyor siz acile gidin diyor görevli ya kadın zaten elinde o kadar eşya o kadar yük var nasıl gitsin acile acilde çok uzakta hastaneyi bilenler bilir karma karışık bı hastane içinde restoran lar market çiçekçiler AVM gibi mağazalar Gratis bile var kizlar demek istediğim bizim sağlık hizmetleri boş</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Helin in annesi, post: 163379, member: 3928"] Düzenli gittiğin doktorun kaşeli kağıt verse onunla gidersin doktorlarda bı alem git 3hafta sonra gel diyor gelse randevu yok randevusuz da bakmiyorsun sonra hasta yakınları şiddet uyguluyor kimse yanlış anlamasın şiddet i onaylamiyorum ama şimdi sen o kadar haklısın ki bebeğin durumu nasıl senin durumun nasıl ben çam sakura Başakşehir şehir hastanesi gittim perinatoloji bölümü bekliyorum hamile bı kadın geldi doğuma gelmiş belli puset valiz bebek bezi falan almış yanına doktor nerede dedi sancım var doktor yok katları geziyor siz acile gidin diyor görevli ya kadın zaten elinde o kadar eşya o kadar yük var nasıl gitsin acile acilde çok uzakta hastaneyi bilenler bilir karma karışık bı hastane içinde restoran lar market çiçekçiler AVM gibi mağazalar Gratis bile var kizlar demek istediğim bizim sağlık hizmetleri boş [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Randevumu iptal etmişler