Regl gecikmesi olmadan test pozitif olurmu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Sevgi1312 tarafından oluşturulan Regl gecikmesi olmadan test pozitif olurmu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,527 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Regl gecikmesi olmadan test pozitif olurmu
Konbuyu başlatan Sevgi1312
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza🥰

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben adetime 4-5 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim canım ama yinede ne olur ne olmaz kan tahlili ver yarın

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar ..28 Mayıs regl olmam lazım..2 saat önce test yaptım soluk ikinci çizgi berildi yalnis ola bilirmi? Kimdese oldumu böyle? Azerbaycan dan sevgiler 🤜🤛
İkinci çizgi haiff silikse pozitiftir cnm sen sağlık ocağına git kan ver sonuç çıkar Allah gönlüne göre versin ☺️

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Cnm iyi akşamlar bende adet gördüm ve göğüs ağrısından gittim doktora hamile olduğumu öğrendim bir kaç gün sonra yani bazı bayanlar gebeliğinin üstüne de regl oluyor cnm benim yani kesin sonuç için kan testi vermelisin inş gönlüne göre olur tatlım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Selam kızlar ..28 Mayıs regl olmam lazım..2 saat önce test yaptım soluk ikinci çizgi berildi yalnis ola bilirmi? Kimdese oldumu böyle? Azerbaycan dan sevgiler 🤜🤛
Kuzum gebelikte ilk haftalar daha test yapıldığı zaman genelde ikinci çizgi silik çıkıyor zaten

Tüm sayfalar yüklendi.