Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
REZİLLİK...!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Derya izm" data-source="post: 214366" data-attributes="member: 3737"><p>Valla canım bende İzmire oturuyorum. İlk zamanlar doktor bulamadığım için Devlete gitmiştim. İlk gebeligimdi doktor sordu ilk gebelik dedim. İçeride bir sürü kişi doktorun odasında baktı kaç haftalıktım tam hatırlayamıyorum çıktı alıcaktı kagıt bitmiş dedi. İlk gebeligim kagıt takıp çıkartabilirmisiniz dosyaya koyucam dedim. Tamam tamam dedi gitti masasına oturdu kaldım orda öyle çıktı flan vermedi. 1 haftaya 2li tarama yaptır dedi. Burda oluyor mu dedim boşuna ugraşma sıra alamazsın alsan da yapmıyorlar dedi. Ne diye var bu hastahane demiştim hatta bende çok sinir olmuştum. Sonra arkadaşım sayesinde tınaztepe galen hastahanesinde ki ceren hanımla tanıştım Allah o doktordan bin kere razı olsun. Bu kadar ilgi detaylı anlatım yapan bu kadar enerjisi yüksek pozitif Bi doktorla bu yaşıma kadar gerçekten karşılaşmadım. Bide riskliydi hamileligim erken farketti 37+4 olduk ama bu sürede ilgisi sayesinde bu evrelere geldim. Sigorta da olsam Allah korusun belki çocuguma birşey olucaktı. Bu yüzden seni çok iyi anlıyorum. İnsan sinir krizi geçirebilir inan ki tavırlarından insanı insan yerine bile koymuyorlar.</p><p>[automerge]1647855299[/automerge]</p><p></p><p>Bende grip gibiydim anasaglıgı doktorum çok iyi Bi adam. Annemle flan arası çok iyi annem der hep Anneme. Şimdi hamilesin bogaz spreyi de vermek istemiyorum. Dogal yollardan iyileşmeye çalış bol su tüket c vitamini al sadece parol içebilirsin. İlaç çok içmeni tavsiye etmem zaten riskli hamileligin demişti. Anasaglıgı doktorlar cesaret edemiyor ilaç yazmaya canım yanlış birşey olur diye sanırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Derya izm, post: 214366, member: 3737"] Valla canım bende İzmire oturuyorum. İlk zamanlar doktor bulamadığım için Devlete gitmiştim. İlk gebeligimdi doktor sordu ilk gebelik dedim. İçeride bir sürü kişi doktorun odasında baktı kaç haftalıktım tam hatırlayamıyorum çıktı alıcaktı kagıt bitmiş dedi. İlk gebeligim kagıt takıp çıkartabilirmisiniz dosyaya koyucam dedim. Tamam tamam dedi gitti masasına oturdu kaldım orda öyle çıktı flan vermedi. 1 haftaya 2li tarama yaptır dedi. Burda oluyor mu dedim boşuna ugraşma sıra alamazsın alsan da yapmıyorlar dedi. Ne diye var bu hastahane demiştim hatta bende çok sinir olmuştum. Sonra arkadaşım sayesinde tınaztepe galen hastahanesinde ki ceren hanımla tanıştım Allah o doktordan bin kere razı olsun. Bu kadar ilgi detaylı anlatım yapan bu kadar enerjisi yüksek pozitif Bi doktorla bu yaşıma kadar gerçekten karşılaşmadım. Bide riskliydi hamileligim erken farketti 37+4 olduk ama bu sürede ilgisi sayesinde bu evrelere geldim. Sigorta da olsam Allah korusun belki çocuguma birşey olucaktı. Bu yüzden seni çok iyi anlıyorum. İnsan sinir krizi geçirebilir inan ki tavırlarından insanı insan yerine bile koymuyorlar. [automerge]1647855299[/automerge] Bende grip gibiydim anasaglıgı doktorum çok iyi Bi adam. Annemle flan arası çok iyi annem der hep Anneme. Şimdi hamilesin bogaz spreyi de vermek istemiyorum. Dogal yollardan iyileşmeye çalış bol su tüket c vitamini al sadece parol içebilirsin. İlaç çok içmeni tavsiye etmem zaten riskli hamileligin demişti. Anasaglıgı doktorlar cesaret edemiyor ilaç yazmaya canım yanlış birşey olur diye sanırım. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
REZİLLİK...!