Sakız cignemek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde حببتى❤️ tarafından oluşturulan Sakız cignemek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,998 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sakız cignemek
Konbuyu başlatan حببتى❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar hamilelikte sakız çiğnemek bı sakınca var mı gaz yapıyor bnde onu biliyrum bebeğe bı etkisi olur mu olmaz mı merak ettim bı fikrinizi almak istedim 31.5 haftalık hamileyim

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar hamilelikte sakız çiğnemek bı sakınca var mı gaz yapıyor bnde onu biliyrum bebeğe bı etkisi olur mu olmaz mı merak ettim bı fikrinizi almak istedim 31.5 haftalık hamileyim
Yok canım ne zararı olacak ta bende ilk iki hamileliğim de çok çiğnedim bi sıkıntı olmadı . Bende sakız çiğnenirse bebek geveze olur diye duymuştum ama öyle değiller

L

Latife

Guest
Dün gece sırf bu yüzden yatamadım iki sakız çiğnedim gaz sancisindan yatamadım.Zehir oldu bana gece.Çignemeyinnn sakın

L

Latife

Guest
Valla dün gece sırf bu yüzden uyuyamadım iki sakız çiğnemiştim gaz sancısı midemi sisirdi zor uyudum.Bir sakız için değmez o neydi öyle zehir oldu bana.Sizde bence çiğnemeyin.🤭

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım ne zararı olacak ta bende ilk iki hamileliğim de çok çiğnedim bi sıkıntı olmadı . Bende sakız çiğnenirse bebek geveze olur diye duymuştum ama öyle değiller
Öylemi mıymış ilk gebeligimde çok çok aşırı cignedim kiizm oldu desene ondandır kızım susmak bilmez herşeye bı cvbi bı fikri illaki vardır🤣🤣🤣bu ikinci gebeliğim oğlum olacak alalhim izniyle fazla cignemiyrm

Fatmai

Kayıtlı Üye
rank
İlk defa böyle bir şey duydum gerçekmi sakız çiğnemek bebeğe ne zararı olabilir ki
İkinci çocuğum tanıdığım çiğneme demişti doğunca çok sicar dedi bebek bu üçüncü hiç cignemedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İkinci çocuğum tanıdığım çiğneme demişti doğunca çok sicar dedi bebek bu üçüncü hiç cignemedim
Var böyle birsey

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Öylemi mıymış ilk gebeligimde çok çok aşırı cignedim kiizm oldu desene ondandır kızım susmak bilmez herşeye bı cvbi bı fikri illaki vardır🤣🤣🤣bu ikinci gebeliğim oğlum olacak alalhim izniyle fazla cignemiyrm
Benimde ilk ikisi kız buda oğlan olcak bende bunda çiğneme dim baklm nasıl olacak 😄

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar