Gece 2 den beri hastanedeyim sancı çekiyorum dua edin lütfen
F Fadime gg Kayıtlı Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 115 1 Temmuz 2022 #1 Gece 2 den beri hastanedeyim sancı çekiyorum dua edin lütfen
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 1 Temmuz 2022 #2 Fadime gg' Alıntı: Gece 2 den beri hastanedeyim sancı çekiyorum dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Kuzum suan durumun nedir dualarım seninle canim
Fadime gg' Alıntı: Gece 2 den beri hastanedeyim sancı çekiyorum dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Kuzum suan durumun nedir dualarım seninle canim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 1 Temmuz 2022 #3 Fadime gg' Alıntı: Gece 2 den beri hastanedeyim sancı çekiyorum dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Fadime gg' Alıntı: Gece 2 den beri hastanedeyim sancı çekiyorum dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
D Demet Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 881 1 Temmuz 2022 #4 Fadime gg' Alıntı: Gece 2 den beri hastanedeyim sancı çekiyorum dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla. Al. Kucağına canim Allahım yar ve yardımcın olsun insallah Gamze Hümeyra' Alıntı: Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah Genişletmek için tıkla ...
Fadime gg' Alıntı: Gece 2 den beri hastanedeyim sancı çekiyorum dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla. Al. Kucağına canim Allahım yar ve yardımcın olsun insallah Gamze Hümeyra' Alıntı: Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah Genişletmek için tıkla ...
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 1 Temmuz 2022 #5 Fadime gg' Alıntı: Gece 2 den beri hastanedeyim sancı çekiyorum dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun canım inşaAllah hayırlısı sağ salim bebeyini kucağına alırsın
Fadime gg' Alıntı: Gece 2 den beri hastanedeyim sancı çekiyorum dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun canım inşaAllah hayırlısı sağ salim bebeyini kucağına alırsın
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 1 Temmuz 2022 #6 Fadime gg' Alıntı: Gece 2 den beri hastanedeyim sancı çekiyorum dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Rabbim yar ve yardımcın olsun canım sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah
Fadime gg' Alıntı: Gece 2 den beri hastanedeyim sancı çekiyorum dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Rabbim yar ve yardımcın olsun canım sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah
F Fadime gg Kayıtlı Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 115 1 Temmuz 2022 #7 Umutluuu' Alıntı: Kuzum suan durumun nedir dualarım seninle canim Genişletmek için tıkla ... Aynı canım sancim var ama istedikleri kadar değilmiş bekle diyorlar
Umutluuu' Alıntı: Kuzum suan durumun nedir dualarım seninle canim Genişletmek için tıkla ... Aynı canım sancim var ama istedikleri kadar değilmiş bekle diyorlar
Beyza🥰 Kayıtlı Üye Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 901 1 Temmuz 2022 #8 Fadime gg' Alıntı: Gece 2 den beri hastanedeyim sancı çekiyorum dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Allah Bir avazda kurtarsın canım
Fadime gg' Alıntı: Gece 2 den beri hastanedeyim sancı çekiyorum dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Allah Bir avazda kurtarsın canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 1 Temmuz 2022 #9 Fadime gg' Alıntı: Gece 2 den beri hastanedeyim sancı çekiyorum dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Rabbim bir avazda kurtarsın inslahh kuzum sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Fadime gg' Alıntı: Gece 2 den beri hastanedeyim sancı çekiyorum dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Rabbim bir avazda kurtarsın inslahh kuzum sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 1 Temmuz 2022 #10 Fadime gg' Alıntı: Gece 2 den beri hastanedeyim sancı çekiyorum dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Rabbim yardımcın olsun sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah
Fadime gg' Alıntı: Gece 2 den beri hastanedeyim sancı çekiyorum dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Rabbim yardımcın olsun sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah