Sorum var Sancı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebrulimeryem tarafından oluşturulan Sancı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,071 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sancı
Konbuyu başlatan Ebrulimeryem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ebrulimeryem

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhabalar kızlar 35 hafta 1gunlugum iki gündür belim ve kasıklarıma 10 dk arayla sancı giriyor yalancı sancımi yoksa erken mi doğum yapacağım karnimda acayip şekilde sertleşiyor
Kuzum senin anlattigin doğum belirtileri istersen doktora görün

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhabalar kızlar 35 hafta 1gunlugum iki gündür belim ve kasıklarıma 10 dk arayla sancı giriyor yalancı sancımi yoksa erken mi doğum yapacağım karnimda acayip şekilde sertleşiyor
Tarif ettiğin sancıyla iki gün uzun bir süre 10 dk da bir diyorsun düzenli sancı o zaman bı acile git canım

Ebrulimeryem

Kayıtlı Üye
rank

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ara ara geliyor sürekli değil yinede gitsem mi acaba 🤔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Daha erken degilmi ama bilemedim ki
Düzenli bir şekilde olması lazım kuzum sancının misal 10 dk da bir 5 dk da bir gibi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canım isteesen bir doktora görün doğum sancısı gibi anlattığın

İdris bebek 🤗

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım.yalancı da ola bilir gerçek de.doktoruna danış en iyi kararı o verir.kaçıncı gebeliyin?ilkse endişe etme kısa sürmüyo sancılar ilk doğum olduğu zaman.

Ebrulimeryem

Kayıtlı Üye
rank
Ne yaptın canım doktora gittin mi
Maalesef gidemedim doktor izne çıkmış ay ortası gelecekmiş ara ara yine sancım oluyor tam netlesmeden acile felanda gitmedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba canım.yalancı da ola bilir gerçek de.doktoruna danış en iyi kararı o verir.kaçıncı gebeliyin?ilkse endişe etme kısa sürmüyo sancılar ilk doğum olduğu zaman.
3.cu🤭nasipse hiç kendi sancım olmadı benim hep suni aldım bu kizce durmak istemiyor içerde sanırım ☺️iki oğlumda hep suni

Tüm sayfalar yüklendi.