Sarılık değeri düşmesi için ne yapmalı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Seçilllllll tarafından oluşturulan Sarılık değeri düşmesi için ne yapmalı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,103 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sarılık değeri düşmesi için ne yapmalı
Konbuyu başlatan Seçilllllll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Seçilllllll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar. Bebeğim 20 günlük oldu gecen hafta kontrolümüz vardı sarılık degeri 13 cıktı 5 gun sonra yine cagırdı doktor yine 13 cıktı. Doktor biraz yüksek ama zarar verecek bir deger degıl bol bol emzir dedi. 1 aylık oldugun da yine muayeneye cagırdı 1 aylık olunca degerin 10 nun altına düşmesi gerekıyorms. Sağlık ocagında da boy kilo kontrolü vardı oradaki hemsire merak etme uzasa bile degeri yukselmez dedi. Korkuyorum sizce yukselir mi bol bol emziriyorum kaka çişi de güzel yapıyor. Gözlerinin icinde hafif devam ediyor sarılığı

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar. Bebeğim 20 günlük oldu gecen hafta kontrolümüz vardı sarılık degeri 13 cıktı 5 gun sonra yine cagırdı doktor yine 13 cıktı. Doktor biraz yüksek ama zarar verecek bir deger degıl bol bol emzir dedi. 1 aylık oldugun da yine muayeneye cagırdı 1 aylık olunca degerin 10 nun altına düşmesi gerekıyorms. Sağlık ocagında da boy kilo kontrolü vardı oradaki hemsire merak etme uzasa bile degeri yukselmez dedi. Korkuyorum sizce yukselir mi bol bol emziriyorum kaka çişi de güzel yapıyor. Gözlerinin icinde hafif devam ediyor sarılığı
Cnm bnm kızımın 20 dereceye çıkmıştı mavi ışığın altına aldılar bı gün kaldı 13 indi doktor taburcu etti ondan snra sık sık emziyrdum düzeldi kızım kontorle gotirmeyede gerek duymadım güzel emiyrdu çok sukur gözlerindeki sarilikta geçer bı kaç gune

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Emzirme ile düşer canım mama alıyorsa takviye verirsin almıyorsa anne sütü değer çok yüksek değilmiş aslında 18 ile yatılı yapıldı oğlumun 14 de çıktık tekrar 18 oldu yine değeri düştü çıktık rn son değeri sabit kaldı düşmedi direnç kazanmış sarılık mama ile devam etmek zorunda kaldık eğer etmiyorsa uyanıyorsa rahatça içini ferah tut benim oğlum hiç uyanmazdı

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Sarılığı anne sütü yoluyla geciyo emzirmen gerekiyo sürekli emdikçe sütün gelir ve süt yapıcı yemekler içecekler tüket bebek süt emdikçe sarılığı azarlir

Seçilllllll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bnm kızımın 20 dereceye çıkmıştı mavi ışığın altına aldılar bı gün kaldı 13 indi doktor taburcu etti ondan snra sık sık emziyrdum düzeldi kızım kontorle gotirmeyede gerek duymadım güzel emiyrdu çok sukur gözlerindeki sarilikta geçer bı kaç gune
Bende sordum ışık alsın mı diye 13 degerle almasına gerek yok dedi doktor. Ama korkuyorum yükselirse diye emmesi de güzel 2 saatte bir emziriyorum saati gelince kendisi de uyanıyor zaten. Bi gözlerin de var biraz inş oda bian önce gecip gider
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Emzirme ile düşer canım mama alıyorsa takviye verirsin almıyorsa anne sütü değer çok yüksek değilmiş aslında 18 ile yatılı yapıldı oğlumun 14 de çıktık tekrar 18 oldu yine değeri düştü çıktık rn son değeri sabit kaldı düşmedi direnç kazanmış sarılık mama ile devam etmek zorunda kaldık eğer etmiyorsa uyanıyorsa rahatça içini ferah tut benim oğlum hiç uyanmazdı
Mama vermiyorum canım sık sık emziriyorım bazen 2 saatte bazen 1 saatte bir belli olmuyor ne zaman isterse kaka çişi de güzel yapıyor 2 saat olunca kendisi de uyanıyor emip uyuyor bazen bakınmak istiyor 13 den yukarı cıkarsa anlamazsam diye korkuyorum belli olur demi iyice sararır mı yüzü

Sarılığı anne sütü yoluyla geciyo emzirmen gerekiyo sürekli emdikçe sütün gelir ve süt yapıcı yemekler içecekler tüket bebek süt emdikçe sarılığı azarlir
Sütüm var canım sık emziyrum degerımz 13 cıktı daha da yukselirse diye korkuyorum doktor emdigi sürece yukselmez dedi 2 saati gecirmiyorum bugun 20 gunluk olduk inş bian önce gecip gider

Son düzenleme:

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Geçmiş olsun canım

Mervo58

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlumda 26 günlük erken doğum oldu sarılık 18 yükseldi yatırdılar ama çişini yapıyor kakasını yapmıyor iki gündür emiyor saati gelince gazimizda var yarın kontrolü var bakalım ne diyecek doktoru

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Bn yarım saate bir emizrdim sürekli sarılığı 12 çıktı iki gün sonra çağırdığında 13 olmuştu test falan yaptılar kan aldılar kan değerimiz akşama çıktı eşim nöbetçi doktora göstermişti. Mama yazmıştı mama sarılığın hemen bitmesini sağlıyor Muş biz kullandık geçti gerçekten de

Seçilllllll

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlumda 26 günlük erken doğum oldu sarılık 18 yükseldi yatırdılar ama çişini yapıyor kakasını yapmıyor iki gündür emiyor saati gelince gazimizda var yarın kontrolü var bakalım ne diyecek doktoru
Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin inşallah benim kuzm 38.hafta da dogdu emmesi iyi çişi kakayı da sürekli yapıyor 13 Dü sarılık degerimiz ama cıkmasından korkuyorum suan 20 günlük oldu bi daha ki kontrol 1.aylık oldugun da. O zamana kadar yukselmez inşallah

Bn yarım saate bir emizrdim sürekli sarılığı 12 çıktı iki gün sonra çağırdığında 13 olmuştu test falan yaptılar kan aldılar kan değerimiz akşama çıktı eşim nöbetçi doktora göstermişti. Mama yazmıştı mama sarılığın hemen bitmesini sağlıyor Muş biz kullandık geçti gerçekten de
İlk cocugum da bende 1 aylık olana kadar gece 1 saatte gunduz de yarım saatte bir emzirmistim canım. Sarılık olmamıstı hafif vardı ama yuksek degıldı hemen atlattı. Suan kızımın degeri 13 cıkıyor 2 saatte 1 saatte bazen yarım saatte bir de emzirdiğim oldu. İlk dogdukların da 2 saat uzun gelıyor bence. İlk cocugumda da doktor 2 saatte bir emzir demistı ama ben dinlememiştim yarım saatte emzirmistim sarılık falan olmadıydı. Suan kızımı 2 saatte bir emzirdim sarılık oldu inşallah yukselmedn bian önce düşer her yeri sarı görr oldum artk düzeldi mi rengi iyi mi sureklı soruyorm kendi kendime🙄

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.