Sarılık değeri düşmesi için ne yapmalı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Seçilllllll tarafından oluşturulan Sarılık değeri düşmesi için ne yapmalı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,103 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sarılık değeri düşmesi için ne yapmalı
Konbuyu başlatan Seçilllllll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Ayfer bicak

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar. Bebeğim 20 günlük oldu gecen hafta kontrolümüz vardı sarılık degeri 13 cıktı 5 gun sonra yine cagırdı doktor yine 13 cıktı. Doktor biraz yüksek ama zarar verecek bir deger degıl bol bol emzir dedi. 1 aylık oldugun da yine muayeneye cagırdı 1 aylık olunca degerin 10 nun altına düşmesi gerekıyorms. Sağlık ocagında da boy kilo kontrolü vardı oradaki hemsire merak etme uzasa bile degeri yukselmez dedi. Korkuyorum sizce yukselir mi bol bol emziriyorum kaka çişi de güzel yapıyor. Gözlerinin icinde hafif devam ediyor sarılığı
Isik altinda tut benimde olmustu bol bol emzir isikta tut demisti benim dogum yaza denk gelmisti yatani camin onune koymustum gunes isindan faydalandik

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bn yarım saate bir emizrdim sürekli sarılığı 12 çıktı iki gün sonra çağırdığında 13 olmuştu test falan yaptılar kan aldılar kan değerimiz akşama çıktı eşim nöbetçi doktora göstermişti. Mama yazmıştı mama sarılığın hemen bitmesini sağlıyor Muş biz kullandık geçti gerçekten de
Mamanın adını yazarmisin canım belki lazım olursa bizde aliriz

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ohhh masallah annesi bak emiyormuş sutun de varmis masallah🧿🧿korkma allahın izniyle oda bikac gune duzelir🤗
Bende sordum ışık alsın mı diye 13 degerle almasına gerek yok dedi doktor. Ama korkuyorum yükselirse diye emmesi de güzel 2 saatte bir emziriyorum saati gelince kendisi de uyanıyor zaten. Bi gözlerin de var biraz inş oda bian önce gecip gider
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mama vermiyorum canım sık sık emziriyorım bazen 2 saatte bazen 1 saatte bir belli olmuyor ne zaman isterse kaka çişi de güzel yapıyor 2 saat olunca kendisi de uyanıyor emip uyuyor bazen bakınmak istiyor 13 den yukarı cıkarsa anlamazsam diye korkuyorum belli olur demi iyice sararır mı yüzü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sütüm var canım sık emziyrum degerımz 13 cıktı daha da yukselirse diye korkuyorum doktor emdigi sürece yukselmez dedi 2 saati gecirmiyorum bugun 20 gunluk olduk inş bian önce gecip gider

Tüm sayfalar yüklendi.