Şeker Yüklemesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Melisa Doğan tarafından oluşturulan Şeker Yüklemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,719 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Şeker Yüklemesi
Konbuyu başlatan Melisa Doğan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melisa Doğan

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar şeker yüklemesi yapmak şart mı siz yaptırdınız mı?
Şart değil. Bende düşünmüyorum yaptırmayı doktorumasa dedim 20 gün snra gidicem o zamana kadar evde aletim var açlık ve akşamlarıda tokluk şekerimi çizelge yaptm yazp götürücem bakarız takp ederiz gerek yoksa yapmayz yükleme dedi. Umarım gerek kalmaz şuanlk şekerim iyi çıkıyor. Size kalmş😊👍

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar şeker yüklemesi yapmak şart mı siz yaptırdınız mı?
Şart değil canım ama bence kesinlikle yaptır sonuçta bunun ne sana ne de bebeğe bir zararı yok hatta tam tersi Allah başa getirmesin bir sorun varsa erkenden alırsın önlemini. 24 ila 28 haftalar arasında yaptırılıyor. Türkiyede tam nasıl oluyor bilmiyorum ama burada hastaneye gidiyorsun önce kan alıyorlar sonra sana glükoz içiriyorlar tam ölçü ne kadar bilmiyorum ama bir küçük şurup şişesinin tamamını içirdiler bana. Sonra hastanede özel bekleme odaları var orada 2 saat gözetim altında durdum ardından yine kan aldılar. Ha bu arada aç ve susuz gidiyorsun o glükozdan sonra da 2 saat hiç bir şey yenmiyor ve içilmiyor canım.

Tüm sayfalar yüklendi.