Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Selam kızlar kendimi yalnız hiss ediyorum 😞
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sarı kızım🐇💛" data-source="post: 483450" data-attributes="member: 7895"><p>Evet çok doğru bende doğru olanı yapdım bu gün</p><p>[automerge]1702487487[/automerge]</p><p>Eşime telefon etdim yarın boşanalım diye, nasıl yani dedi, boşanmak istiyorum dedim bitdi istemiyorum</p><p>[automerge]1702488367[/automerge]</p><p>Ocak ayında giyim almak iatedim kendime eşim gidip alalım dedi neyse hazırlandım gidicekdik kız kardeşi bende geliyorum dedi tamam dedik gitdik alış verişe, kendine her şey seçdi 20.500 tl lik alış veriş yapdı, 1.000 tl kaldı eşimde, bana dediki sana sonra alırız bende 500 tl lik bişey istedim aldık gitdi aynısından kendisi icinde götürdü eşim bişey olmaz sana da sonra alırız dedi nasılda karısına alırkan bişey demiyo ben alırkan söyleniyo dedi kardeşi, neyse geldik eve annesine gözü götürmüyo bu gelinin beni diye söyledi, yalan söyleme dedim ben sen ne aldın bişey demedim dedim. Bu alış verişi bidaha da yapdık eylül ayında ondada kardeşi gitdi yine bişey alamadık sonra doğum günümde eşim beni yemeye götürdü yoldan döndürdü yani böyle böyle sohbet büyüdü şimdiki güne kadar bizi ayırmaya çalışıyor, bende sevinsin diye boşanacam dedim</p><p>[automerge]1702488784[/automerge]</p><p>Annesi de kardeşler onlar ne isterse kardeşi alır sen onların arasına girme dedi, bende alın oğlunuz sizin olsun tepe tepe kulanın inşAllah benden sonra çok iyi olursunuz dedim söndürdüm. Eşime de boşanıcam kızımda bende kalıcak, sen bensiz yaşayamazsın diyo, bende hemşireyim iş bulup kendi ayağım üzerinde durucam kızımada annem bakıcak dedim. Olamaz öyle yapamazsın dedi. Öylede yaparım ki dedim. Söndürdüm telefonu</p><p>[automerge]1702489008[/automerge]</p><p></p><p>Söyledim babama sen nasıl istersen ben senin yanındayım dedi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sarı kızım🐇💛, post: 483450, member: 7895"] Evet çok doğru bende doğru olanı yapdım bu gün [automerge]1702487487[/automerge] Eşime telefon etdim yarın boşanalım diye, nasıl yani dedi, boşanmak istiyorum dedim bitdi istemiyorum [automerge]1702488367[/automerge] Ocak ayında giyim almak iatedim kendime eşim gidip alalım dedi neyse hazırlandım gidicekdik kız kardeşi bende geliyorum dedi tamam dedik gitdik alış verişe, kendine her şey seçdi 20.500 tl lik alış veriş yapdı, 1.000 tl kaldı eşimde, bana dediki sana sonra alırız bende 500 tl lik bişey istedim aldık gitdi aynısından kendisi icinde götürdü eşim bişey olmaz sana da sonra alırız dedi nasılda karısına alırkan bişey demiyo ben alırkan söyleniyo dedi kardeşi, neyse geldik eve annesine gözü götürmüyo bu gelinin beni diye söyledi, yalan söyleme dedim ben sen ne aldın bişey demedim dedim. Bu alış verişi bidaha da yapdık eylül ayında ondada kardeşi gitdi yine bişey alamadık sonra doğum günümde eşim beni yemeye götürdü yoldan döndürdü yani böyle böyle sohbet büyüdü şimdiki güne kadar bizi ayırmaya çalışıyor, bende sevinsin diye boşanacam dedim [automerge]1702488784[/automerge] Annesi de kardeşler onlar ne isterse kardeşi alır sen onların arasına girme dedi, bende alın oğlunuz sizin olsun tepe tepe kulanın inşAllah benden sonra çok iyi olursunuz dedim söndürdüm. Eşime de boşanıcam kızımda bende kalıcak, sen bensiz yaşayamazsın diyo, bende hemşireyim iş bulup kendi ayağım üzerinde durucam kızımada annem bakıcak dedim. Olamaz öyle yapamazsın dedi. Öylede yaparım ki dedim. Söndürdüm telefonu [automerge]1702489008[/automerge] Söyledim babama sen nasıl istersen ben senin yanındayım dedi [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Selam kızlar kendimi yalnız hiss ediyorum 😞