Sorum var Selam kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Oya nızam tarafından oluşturulan Selam kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 658 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Selam kızlar
Konbuyu başlatan Oya nızam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ya kızlar size afedersinız ama bır sorum var size kendinizi nasıl temizliyorsunuz ben baya zorlanıyorum 8ayıma gırdım hamılelikte ama valla kusura bakmayın ya sormak bılgı almak istiyorum ya tuy dokucu kullanamıyom zararlı dıye kuaförede utanıyorum gitmeye bana akıl verin 😘☺️☺️☺️
İstersen eşinde yardım iste kuzum aslında kuaför daha iyi rahat rabbim saglikla sıhatle kucagina almayı nasip etsin inşallah sağ salim❤️🤲🌹

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ya kızlar size afedersinız ama bır sorum var size kendinizi nasıl temizliyorsunuz ben baya zorlanıyorum 8ayıma gırdım hamılelikte ama valla kusura bakmayın ya sormak bılgı almak istiyorum ya tuy dokucu kullanamıyom zararlı dıye kuaförede utanıyorum gitmeye bana akıl verin 😘☺️☺️☺️
Yok kuzum estağfurullah ne kusuru hepimizin genel sorunları bunlar tabiki birbirimizin fikirlerini alıp danisacaz birbirimize bence en iyisi kuaföre git çünkü mecburiyet kuzum

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Valla kuzum açıkçası ben permatik kullanmak zorunda kaldım en acısız en kolay yöntem ağda Allah korusun yanlış bişey yapsan doğuma kadar gider tüy dökücü zaten kimyasal var içerisinde 🤷🏻‍♀️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben normalde eşimden yardım alıyordum ama sonra erken doğum riski olunca annemin yanına geldim o zamndam beri de hep aynı kullnarak yapmıştım. Eğer eşinden çekinmezsen ona yaptır

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Ne kusuru canım herkesin genel olarak sorusu bu zorlandığımız bir durum bizlerinde ben ilk gebeliyimde ciletle ayna yardımıyla yapıyordum şimdi daha 8ayıma gelmedim ama yinede ayna yardımıyla ağda yapıyorum kendim evde kuzum eşin yardım edresen ondan yardım isdiye bilirsin yada kuaföre gider bilirsin şimdi coğu insan kuaförde yapdırıyor

Tüm sayfalar yüklendi.