Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Selamlaleyküm anneler bebeğim balon parçası yuttu😔
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Asena.ase" data-source="post: 449715" data-attributes="member: 4061"><p>Ay sorma Vallahi canım böyle var ya İnci bulmuş gibi oldum ya çok kötü bir şeydi o düşünce Çocuğuma bir şey olur vicdan azabı duydum çay tabağını kırmış yani kaşla göz arası oldu Oysa ki yanımızdaydı</p><p>[automerge]1687245241[/automerge]</p><p></p><p>Ya sorma Canım Allah'ım gerçekten korumuş verilmiş sadakamız varmış ya günlük Ben de evleri silip süpürüyorum Hatta iki kere Hani gördüğümü alıyorum ediyorum yürüteçte yaptılar yerdeyken yapmadı yürüteçte mutfak dolabından çekmecedeydi Benim çay tabaklarım oradan almış O günden sonra zaten o çekmeceleri komple boşalttım hiçbir şey yok şu an zaten pek fazla da yürütece bindirmiyorum artık işte yerde de göz kulak Olduğum kadar oğluma tembih ediyorum Hani sakın yerde ufak küçük oyuncaklarını bırakma gözetim altımızda gerçekten çok zor Şu anki nesilin bebeklerini büyütmek inanın çok çok zor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Asena.ase, post: 449715, member: 4061"] Ay sorma Vallahi canım böyle var ya İnci bulmuş gibi oldum ya çok kötü bir şeydi o düşünce Çocuğuma bir şey olur vicdan azabı duydum çay tabağını kırmış yani kaşla göz arası oldu Oysa ki yanımızdaydı [automerge]1687245241[/automerge] Ya sorma Canım Allah'ım gerçekten korumuş verilmiş sadakamız varmış ya günlük Ben de evleri silip süpürüyorum Hatta iki kere Hani gördüğümü alıyorum ediyorum yürüteçte yaptılar yerdeyken yapmadı yürüteçte mutfak dolabından çekmecedeydi Benim çay tabaklarım oradan almış O günden sonra zaten o çekmeceleri komple boşalttım hiçbir şey yok şu an zaten pek fazla da yürütece bindirmiyorum artık işte yerde de göz kulak Olduğum kadar oğluma tembih ediyorum Hani sakın yerde ufak küçük oyuncaklarını bırakma gözetim altımızda gerçekten çok zor Şu anki nesilin bebeklerini büyütmek inanın çok çok zor [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Selamlaleyküm anneler bebeğim balon parçası yuttu😔