Serklaj

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nazlimmmmm tarafından oluşturulan Serklaj başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 791 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Serklaj
Konbuyu başlatan Nazlimmmmm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Nazlimmmmm

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba ilk gebeliğim 18+3 de srviks kısalığı sebebiyle sona erdi.bugun hamile olduğumu öğrendim 12. Haftada serklaj yapılması planlanıyor.acaba serklaj yaptıran var mı ,biraz paylaşabilir misiniz

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba ilk gebeliğim 18+3 de srviks kısalığı sebebiyle sona erdi.bugun hamile olduğumu öğrendim 12. Haftada serklaj yapılması planlanıyor.acaba serklaj yaptıran var mı ,biraz paylaşabilir misiniz
Ben yaptırmadım ama ne kadar erken atılırsa o kadar iyi serklajınız yapıldıktan sonra iş güç görmeyin sürekli yatın dinlenin mğmlğn olduğu kadar uzanmanızı tavsiye ederim serklaj dikişinden sonra gebeliğiniz son haftalarında gideceksiniz tekrae o dikiş alınacak ve inşallah sağlıklı doğumunuzu gerçekleştireceksiniz

S

Sbl

Guest
Ben yaptırmadım ama ne kadar erken atılırsa o kadar iyi serklajınız yapıldıktan sonra iş güç görmeyin sürekli yatın dinlenin mğmlğn olduğu kadar uzanmanızı tavsiye ederim serklaj dikişinden sonra gebeliğiniz son haftalarında gideceksiniz tekrae o dikiş alınacak ve inşallah sağlıklı doğumunuzu gerçekleştireceksiniz
Kısalık varsa kesinlikle yapılması gerek bende rahim ağzı yetmezliği var 3. Gebeliğim 13.haftada yapıldı bir hafta olucak inşallah sonuna kadar gider

Tüm sayfalar yüklendi.