Sorum var Sezeryan sonrası kahve

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Sezeryan sonrası kahve başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,048 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan sonrası kahve
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bende malum sezeryan olacağım Allahın izniyle haftaya bu narkoz atmak için ve baş ağrısı çekmemek için kahve için diyorlar doğruluk payı nedir, deneyimleyen ya da çevresinden görenler? İkinci sorum da ne tür kahve tükettiniz nescafe mi türk kahvesi mi sade mi şekerli mi nasıl bir şey ona göre yanıma alacağım teşekkürler canlar❤️🌷🌹😘
Sağlıkla doğsun inşallah benim yengemde sezeryan oldu nescafe veriyorduk biz doktorda öyle demişti bol bol kafein alman gerekliki narkozun etkisi geçsin diye

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bende malum sezeryan olacağım Allahın izniyle haftaya bu narkoz atmak için ve baş ağrısı çekmemek için kahve için diyorlar doğruluk payı nedir, deneyimleyen ya da çevresinden görenler? İkinci sorum da ne tür kahve tükettiniz nescafe mi türk kahvesi mi sade mi şekerli mi nasıl bir şey ona göre yanıma alacağım teşekkürler canlar❤️🌷🌹😘
Nescafe içmiştim canım gerçekten doğruluk payı var baş ağrısını kesiyor ama narkoz atmaya pek yardımcı değil bol bol su içersen narkozu atiyorsuun

Nescafe içmiştim canım gerçekten doğruluk payı var baş ağrısını kesiyor ama narkoz atmaya pek yardımcı değil bol bol su içersen narkozu atiyorsuun
Sağol kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Baş dönmesi ve göz kararması çok oluyor sezeryandan sonra . Ben mahvolmustum kahveyide sonradan duydum ve ictm gerckten faydası oluyor sade icmistm ben
Anladım canım sağolasın bende alayım yanıma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Baş dönmesi ve göz kararması çok oluyor sezeryandan sonra . Ben mahvolmustum kahveyide sonradan duydum ve ictm gerckten faydası oluyor sade icmistm ben
Anladım canım sağolasın bende alayım yanıma
Sağlıkla doğsun inşallah benim yengemde sezeryan oldu nescafe veriyorduk biz doktorda öyle demişti bol bol kafein alman gerekliki narkozun etkisi geçsin diye
Amin inşaAllah canım sağolasın

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kahve iyi gelir kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar