Sorum var Sezeryqn

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Havva.2412 tarafından oluşturulan Sezeryqn başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 438 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryqn
Konbuyu başlatan Havva.2412
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar normal istiyordum ama hoca bebeğin baş çevresi 36 cm olduğu için normal doğum olmaz diyo sizce normal olabilirmi gün verdi sezeryan için yarın başka bir doktora tekrar görünücem aynı şeyi diyicekmi diye
Başka doktora da görünmende fayda var tabi ki kuzum

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar normal istiyordum ama hoca bebeğin baş çevresi 36 cm olduğu için normal doğum olmaz diyo sizce normal olabilirmi gün verdi sezeryan için yarın başka bir doktora tekrar görünücem aynı şeyi diyicekmi diye
Başka doktora görünmende iyi olur canım tek doktorda kalma belki o normal doğum der hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canım 🤲

Bir Mucize

Kayıtlı Üye
rank
Doktoruna güven bence riske atma , Allah korusun normal doğum risklerinden korumak için sezeryan demiş olabilir doktorun bebeginin sağlığı için . Hakkinizda hayirlisi olsun ,saglicakla 🙋‍♀️

Havva.2412

Kayıtlı Üye
rank
Doktoruna güven bence riske atma , Allah korusun normal doğum risklerinden korumak için sezeryan demiş olabilir doktorun bebeginin sağlığı için . Hakkinizda hayirlisi olsun ,saglicakla 🙋‍♀️
Evet doktor bana olabilecekleride saydı normal doğum olursa yine bi doktorun daha görüşünü merak ettiğimden gidicem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Başka doktora görünmende iyi olur canım tek doktorda kalma belki o normal doğum der hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canım 🤲

Evet doktor bana olabilecekleride saydı normal doğum olursa yine bi doktorun daha görüşünü merak ettiğimden gidicem Allah razı olsun sizinde öyle

Çok sağolun Allah razı olsun

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Evet doktor bana olabilecekleride saydı normal doğum olursa yine bi doktorun daha görüşünü merak ettiğimden gidicem

Çok sağolun Allah razı olsun
Rica ederim canım 🥰 Allah cümlemizden razı olsun İnşaAllah 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar