Simay mı? Hira mı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mirnaz tarafından oluşturulan Simay mı? Hira mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 770 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Simay mı? Hira mı?
Konbuyu başlatan Mirnaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

GamzeAsil

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 30 haftalık gebeyim cinsiyeti kız isim konusunda çok çok kararsızsm sizce simay mı Hira mı ha bide sizin de bildiğiniz anlamlı güzel kız isimleri varsa bana da önerebilirmisin 😍🎀
Ben Elisa koyucaktim ki ogluşum geliyor diye koyamıyorum tavsiye ederim ancak ikisi arasında Simay derim
Kızlar 30 haftalık gebeyim cinsiyeti kız isim konusunda çok çok kararsızsm sizce simay mı Hira mı ha bide sizin de bildiğiniz anlamlı güzel kız isimleri varsa bana da önerebilirmisin 😍🎀
Ben Elisa koyucaktim ogluşum geliyor o yüzden koyamıyorum lakin ikisi arasında Simay derim 🥰😍

Prensin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Simay kız kardeşimin ismi hirada yeğenimin. Bence çok güzel isimler. Simay parlak ay demek. Serayda çok güzel isim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Canım ben kızımın adını Hafsa Hüma koymak istiyordum ama sonradan eşimle ortak kararımız Hümeyra koyduk

Tüm sayfalar yüklendi.