Sırt ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Sırt ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,925 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Sırt ağrısı
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 16 haftalık gebeyim ve sırt ağrısından ölüp ölüp diriliyorum her gün ya artık dayanamıyorum bu ağrıya ya omuriligim kırılcak gibi resmen ya 😒😒

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun kuzum ılık duş iyi gelir❤️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 16 haftalık gebeyim ve sırt ağrısından ölüp ölüp diriliyorum her gün ya artık dayanamıyorum bu ağrıya ya omuriligim kırılcak gibi resmen ya 😒😒
Canim sirt agrisina iyi gelecek melhemler var onlardan kulana bilirsin dr soyle o onerecek bana yazmiwdi sirtim agrayanda suruyordum agrisi diniyordu

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canim sirt agrisina iyi gelecek melhemler var onlardan kulana bilirsin dr soyle o onerecek bana yazmiwdi sirtim agrayanda suruyordum agrisi diniyordu
Seninde mi sırtın ağrıyordu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun kuzum ılık duş iyi gelir❤️
Sağol canım ama en başından beri böyle sadece sırt ağrısı çekiyorum hicbisey iyi gelmiyor

Halitcan

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende çekiyorum halada 19 haftalık hamileyim emin ol sende nasıl bir ağrı var olduğunu çok iyi biliyorum bende aynı şeyi çekiyorum valla ben artık bu ağrıya alıştım sende alış zamanla hafifliyor ama sen sırtını sıcak tut ben sırtımı sıcak tutukca ağrı yapmıyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım bende çekiyorum halada 19 haftalık hamileyim emin ol sende nasıl bir ağrı var olduğunu çok iyi biliyorum bende aynı şeyi çekiyorum valla ben artık bu ağrıya alıştım sende alış zamanla hafifliyor ama sen sırtını sıcak tut ben sırtımı sıcak tutukca ağrı yapmıyor
Sıcak su torbası falan koyuyorum sürekli ama hiç fayda etmiyor canım ya peki cinsiyetini öğrenebildinmi

Tüm sayfalar yüklendi.