Sivilce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kamer tarafından oluşturulan Sivilce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,145 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sivilce
Konbuyu başlatan Kamer
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

Kamer

Kayıtlı Üye
rank
Allahınızın aşkına böyle bişey yaşayan varsa söylesin yüzüm vücudum sivilce doldu 22 haftalık hamileyim geçen varsa nasıl geçirdi

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiyor biri geçse diğeri cikiyo bende 22+4 um bendede sivilce sorunu var ergenlikte bile sivilcem çıkmadı ilk gebeligimde yoktu bu kız beni perişan etti

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Allahınızın aşkına böyle bişey yaşayan varsa söylesin yüzüm vücudum sivilce doldu 22 haftalık hamileyim geçen varsa nasıl geçirdi
Hamile olun veya olmayin Karaciger yaglanmasindan kaynakli olur sivilce canim .Kan tahlili yaptirip sonucu doktorunuza gosterin sizi detayli bilgilendirecektir . Benim sirtim karnim.sivilcelenmisti Doktorum kan tahlili istedi sinirda cikmisti karaciger yaglanmam . Degerlere ve gebeligine gore ilac verebiliyor . Gecmis olsun

Kamer

Kayıtlı Üye
rank
Hamile olun veya olmayin Karaciger yaglanmasindan kaynakli olur sivilce canim .Kan tahlili yaptirip sonucu doktorunuza gosterin sizi detayli bilgilendirecektir . Benim sirtim karnim.sivilcelenmisti Doktorum kan tahlili istedi sinirda cikmisti karaciger yaglanmam . Degerlere ve gebeligine gore ilac verebiliyor . Gecmis olsun
Hiç bilmiyordum geçti mi peki

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar